Διαγωνισμός για ένα BabyOno: Σύντροφο ύπνου και φωτάκι νυχτός με προβολέα χρωματιστών αστεριών Hugo ο σκατζόχοιρος , από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα  mysunshine.gr  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/η  αναγνώστη/ια  να κερδίσει ένα BabyOno: Σύντροφο ύπνου και φωτάκι νυχτός με προβολέα χρωματιστών αστεριών Hugo ο σκατζόχοιρος !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

ή εάν έχετε λογαριασμό στο instagram να κάνετε

follow στο: instagram@mysunshine_gr

2) να κάνετε Like στη σελίδα

του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Ο Hugo ο σκατζόχοιρος προβάλει φωτεινά αστεράκια, παίζει μουσική και είναι ο καλύτερος φίλος του μωρού σας!

Αυτός ο σκατχζόχοιρος είναι απαλός, με πανέμορφο χρώμα και με το φως και τη μουσική του θα ξετρελάνει το μωρό σας!

Ο προβολέας προβάλει υπέροχα πολύχρωμα αστέρια που θα κάνουν το δωμάτιο μαγικό τη νύχτα. Τα αστεράκια και το απαλό φως τους θα χαλαρώσουν το μωράκι σας και θα κοιμηθεί πιο εύκολα. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει και σαν φωτάκι νυκτός για να διαβάσετε τα παραμύθια σας! 

Οι όμορφες μελωδίες του θα ηρεμήσουν το μωράκι σας και θα το βοηθήσουν να μπει σε ένα πρόγραμμα ύπνου για να κοιμάται πιο εύκολα.

Η όμορφη εμφάνιση του Hugo με τις γλυκές μελωδίες και τα φωτεινά χρώματα ενισχύουν την αίσθηση της ασφάλειας και βοηθούν να αναπτύξει την αίσθηση της όρασης, της ακοής και της αφής. Διεγείρει τον εγκέφαλο και έτσι καλλιεργεί και την φαντασία του παιδιού μέσα από το παιχνίδι.

Μπορείτε να έχετε τον σκατζόχοιρο σας πάντα καθαρό γιατί αν αφαιρέσετε τον μηχανισμό από το εσωτερικό του μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • αναπτύσσει τη φαντασία και διεγείρει τον εγκέφαλο

  • πλένεται στο πλυντήριο μετά την αφαίρεση του μηχανισμού

  • δίνει μια αίσθηση ασφάλειας

  • προβολέας και φωτάκι νυκτός

  • παράγει μουσική (λευκό ήχο, θάλασσα, φύση, νανούρισμα)

  • ασφαλές υλικό για μωρά


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Υλικά: παιχνίδι - 100% πολυεστέρας
Διαστάσεις: 17 x 22 x 12 εκ
Μέγεθος συσκευασίας: 22 x 25 x 15 εκ
Βάρος συσκευασίας: 39 g

Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

 

 

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

Mysunshine.gr

Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,

Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα


τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι Στεργίου Βασιλική -Αθήνα