Διαγωνισμός για πέντε δωροπακέτα προϊόντων Αρκάδι από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

Το  pamebolta.gr   σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ  δίνει την ευκαιρία  σε πέντε  τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων Αρκάδι !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Παπουτσάνης στο facebook:

https://www.facebook.com/arkadiproducts

2)να κάνετε Like και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι πέντε νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους με courier, απλά θα πρέπει  με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Πέντε τυχεροί/ες αναγνώστες/ιες θα κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων Αρκάδιαπό την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ !

Μια γνωριμία με τα νέα προϊόντα Αρκάδι :

ΝΕΑ υγρά απορρυπαντικά ρούχων

Με τη δύναμη της παράδοσης και της φύσης και την προηγμένη φόρμουλα «Plant Active», που συνδυάζει ένζυμα νέας γενιάς φυσικής προέλευσης, τα υγρά απορρυπαντικά ρούχων Αρκάδι εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες:

ΝΕΑ υγρά πιάτων

Τα νέα υγρά πιάτων με πράσινο σαπούνι και την προηγμένη φόρμουλα «Plant Active», με ένζυμα φυσικής προέλευσης προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα, απομακρύνοντας τα δύσκολα λίπη, ενώ ταυτόχρονα, σέβονται τα χέρια και ξεβγάζονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Κυκλοφορούν με ευχάριστα αρώματα, εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, σε πρακτικό μπουκάλι με αντλία, συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα ανταλλακτικά σακουλάκια doypack με 80% λιγότερο πλαστικό:

Σαπούνια και κρεμοσάπουνα

Τα αγνά, φυτικά σαπούνια αρκάδι είναι φτιαγμένα με την ίδια αυθεντική συνταγή από το 1946. Με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην καθημερινή καθαριότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα και είναι 100% κατάλληλα για vegans:

Τα υγρά κρεμοσάπουνα με πράσινο και λευκό σαπούνι είναι ιδανικά για την καθημερινή υγιεινή και την περιποίηση των χεριών, με δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες, 100% κατάλληλες για vegans και έρχονται σε συσκευασίες από ανακυκλωμένα αλιευτικά και γεωργικά δίχτυα:

Η σειρά Αρκάδι Baby

Η ολοκληρωμένη σειρά Αρκάδι Baby περιλαμβάνει απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων και ΝΕΟ υγρό πιάτων και χαρίζει αποτελεσματική και ταυτόχρονα ασφαλή καθαριότητα για τα βρέφη και τα παιδιά:

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ:

 

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία και ένας εκ των μεγαλύτερων παραγωγών σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη, ενδυναμώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά με την είσοδο στις μεγάλες κατηγορίεςφροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα Αρκάδι

Σηματοδοτώντας τη νέα εποχή, η συνολική εικόνα του brand Αρκάδι ανανεώνεται, εξελίσσεται ενώ το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στα κρεμοσάπουνα, την αγαπημένη γκάμα βρεφικής φροντίδας, Αρκάδι Baby και τα προϊόντα στέρεου σαπουνιού.

Με motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!», το Αρκάδι αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης στα νέα προϊόντα με το δικό του σύγχρονο τρόπο! Φυσικότητα και αποτελεσματικότητα συνδυάζονται αρμονικά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα. Οι νέες σειρές είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές, ακόμη και σε σύγκριση με τα κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος: η συσκευασία των απορρυπαντικών προέρχεται από ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο, ενώ τα υγρά πιάτων έρχονται σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες, οι οποίες συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό (σε σχέση με την αντλία Αρκάδι υγρών πιάτων) -μία μεγάλη καινοτομία για την κατηγορία.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Μαλιδάκη Μαρία- Θεσσαλονίκη
  2. αλεξιου ΒΑΓΓΕΛΗΣ -ΛΑΡΙΣΑ
  3. Δεσυλλα Ελένη - Αθήνα
  4. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΔΑΝΑΗ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  5. Κοπτσίδου Λίζα -Θεσσαλονίκη