Σινεμά

 Σινεμά: «Η Μικρή Πυροσβέστης»  έρχεται στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου από την Feelgood

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/01/2023 - 17:16

Από μικρό παιδί η Georgia Nolan είχε μόνο ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης όπως ο πατέρας της. Δυστυχώς όμως για εκείνη, στη Νέα Υόρκη του 1932, δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ακολουθήσουν τέτοια επαγγέλματα.

 Σινεμά: «Ο Βίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί» έρχεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου από την Tanweer

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/01/2023 - 17:00

Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

Για ηλικίες από: 

 Σινεμά: Έρχεται η  ταινία «Μάρμαντιουκ» στους κινηματογράφους στις 5 Ιανουαρίου από την Odeon

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/01/2023 - 17:34

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

 Σινεμά: Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/12/2022 - 17:00

Φέτος τα Χριστούγεννα, το αγαπημένο, σκληροτράχηλο αιλουροειδές που λατρεύει το γάλα και αψηφά τον φόβο, επιστρέφει!

Ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος, που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο, αφού έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του.

Για ηλικίες από: 

 Σινεμά: SUPER MARIO BROS. Η ΤΑΙΝΙΑ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/04/2023 - 17:04

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros., που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023.

 Σινεμά: Παράξενος κόσμος

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/11/2022 - 18:30

Η ταινία μάς συστήνει μία μυθική οικογένεια εξερευνητών, τους Κλέιντ, και την προσπάθειά τους να εξερευνήσουν μία αχαρτογράφητη και ύπουλη περιοχή, παρέα με ένα ετερόκλητο πλήρωμα που περιλαμβάνει μια άμορφη μάζα, ένα τρίποδο σκύλο και ένα πλήθος από αδηφάγα πλάσματα. “

 Σινεμά: SAMSAM

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/11/2022 - 17:00

Ο ΣαμΣαμ φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται ένας κοσμικός ήρωας: ηρωικούς γονείς, κάμποσους υπερ-φίλους και τον δικό του ιπτάμενο δίσκο για να εξερευνήσει το διάστημα... Αλλά το μόνο που του απομένει είναι πραγματικές υπερδυνάμεις!

 Σινεμά: Η παιδική ταινία «Πνεύμα Από Σπίτι» (Finnick), έρχεται στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου από την Tanweer

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/10/2022 - 17:00

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι κάθε σπίτι κατοικείται από τα φινς. Είναι κάτι γούνινα μαγικά πλάσματα που εμφανίζονται στον ανθρώπινο κόσμο και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του σπιτιού και των ανθρώπων του.

Η DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/09/2022 - 17:00

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώ

 Σινεμά: «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» η ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου από την ODEON

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/10/2022 - 21:00

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

Σελίδες