Εκδηλώσεις του pamebolta

Ο Δήμος θεσσαλονίκης φιλοξενεί στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου από τις 15:00 έως τις 16:30, εκδήλωση της Επαρχίας Σιτσουάν της Κίνας και της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, με τη συνδιοργάνωση του Κινεζικού Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων και της Κινεζικής Ένωσης Φιλίας της Σιτσουάν.

Πρόκειται για μία εκδήλωση – μπαζάρ, στο πλαίσιο των εορτασμών της Έναρξης του Σεληνιακού Νέου Έτους του Δράκου, της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, η αλλιώς Φεστιβάλ της Άνοιξης, ή Φεστιβάλ Τετ.

Οι Απόκριες τελείωσαν αλλά η διασκέδαση όχι !!! Από τις 19/3 και για 4 Σάββατα η παρέα του Pamebolta.gr σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο AVENUE περιμένει τους μικρούς της φίλους να διασκεδάσουν, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα και κερδίζοντας πολλά δώρα .

                                   
Η παρέα του pamebolta.gr το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου με την βοήθεια των μικρών της φίλων μαζεύτηκαν στο Στέκι του παιδιού να φτιάξουμε Ανεμοδείκτες και να μάθουμε τα μυστικά των ανέμων.

Το 2016 ήρθε και για να το καλωσορίσουμε τι καλύτερο από ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο δραστηριότητες για παιδιά .............. Έτσι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 οργανώσαμε ένα μεγάλο πάρτυ σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο athensheart για να καλωσορίσουμε το νέο έτος και να κόψουμε την βασιλόπιτα μας.

 Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Στέκι του Παιδιού  θα στηρίζουν αυτό το Σάββατο 28/11/2015 την Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδεσπότων του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού , πραγματοποιόντας το δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι  " Τα ξωτικά του Άη Βασίλη..."  με παιδαγωγούς του pamebolta.gr .

Το http://www.pamebolta.gr θα σας περιμένει όλους αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 ως τις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος στο 1ο Baby Rally να παίξουμε όλοι μαζί .Στο διαδραστικό μας περίπτερο, οι άνθρωποι του pamebolta.gr, θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να κατασκευάσουν αυτοκινητάκια απο 100% ανακυκλώσιμα υλικά με τα οποία θα μπορούν να κάνουν μέχρι και αγώνες. Φοβερό;;; 

Εκδήλωση για την Ανακύκλωση και τη Καθαριότητα του Περιβάλλοντος. Αυτή την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:30, πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου Κεφαλονιάς να διασκεδάσουμε όλοι μαζί μαθαίνοντας για την ανακύκλωση.

Σελίδες