Νικητές διαγωνισμών

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας δίνει την ευκαιρία  σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν το καθένα από 6 πακέτα ζυμαρικών Melissa Pasta kids!

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα βιβλίο με κύβους με τον τίτλο: «Διαβάζω και παίζω με κύβους 4»!

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια δίνει την ευκαιριά σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα βραχιόλι για το παιδί και το άλλο βραχιόλι για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 16,5 ευρώ).

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με το hello kids δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία χειροποίητη υφασμάτινη παιδική μάσκα προστασίας από τη Fairy Joanna!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το online φαρμακείο Pharm24.gr  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες/ιες  να κερδίσουν από μία συσκευασία με χειρουργικές μάσκες προσώπου 3ply με λάστιχο και μεταλλικό έλασμα των 50 τεμαχίων.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει :

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι διάρκειας μιάμιση ώρας!

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Ο Νταής του Ποντικοσχολείου μας!».

Σελίδες