Νικητές διαγωνισμών

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας δίνει την ευκαιρία  σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν το καθένα από 6 πακέτα ζυμαρικών Melissa Pasta kids!

Το pamebolta.gr  δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι σε χρώμα επιλογής τους, στο οποίο θα τυπωθεί  διακριτικά το λογότυπο του pamebolta.gr, ακολουθώντας την ακόλουθη διαδικασία.

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Rent2Go Αβραμίδης δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία δωρεάν βόλτα είτε με ηλεκτρικό πατίνι, είτε με ηλεκτρικό αυτοκινητάκι διάρκειας μιάμιση ώρας!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Rent2Go Αβραμίδης στο facebook

https://www.facebook.com/rent2go.avramidis/

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Συμμετρία   δίνει την ευκαιρία σε τρεις  τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα σετ παιδικών βιβλίων «Ο Αλκίνοος και η Χελώνα» και «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα».

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Αγάπησε Τη Ζωή Σου» !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Συμμετρία δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή  να κερδίσει ένα αντίτυπο του βιωματικού βιβλίου «Το μπλε που αγκαλιάζει!».

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Το Νήμα» !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δίνει την ευκαιρία  σ’ έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα σετ παιχνιδιών θαλάσσης και πιο συγκεκριμένα:

Σελίδες