Νικητές διαγωνισμών

To pamebolta.gr σε συνεργασία  με τον Μικρό Βορρά δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων», στο  Θέατρο Αμαλία την Κυριακή 16 Ιανουαρίου  2022 και ώρα 11:30.

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι  «ZΙTO!-Monster Dentist».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYMOBIL  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια ηλικίας 4+ να κερδίσουν από ένα παιχνίδι «Ο Ιάσωνας και οι Αργοναύτες»!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Smartfoods δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από δύο οικογενειακές συσκευασίες (185γρ και 200γρ) ποπ κορν και από δύο ατομικές (45γρ και 50γρ) με γεύσεις της επιλογής τους.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει :

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το  Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία δωροεπιταγή της τάξεως των 25 ευρώ για αγορές της επιλογής του!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Ecolife δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια  να κερδίσει ένα σετ προϊόντων και πιο συγκεκριμένα ένα Black thermos 550 ml με εσωτερικό καλαμάκι και ένα φαγητοδοχείο 900 ml με χώρισμα  !

Σελίδες