Νικητές διαγωνισμών

Το pamebolta.gr  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία μπισκοτιέρα 2.5ltr Sophie Allport-Hare.


 

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο, μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «ΖΙΤΟ! ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ».

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την feelgood δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα δωράκι από την καινούργια ταινία  "ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ " που μπορείτε να την απολαύσετε απο τις 2 Μαίου 2024 στους κινηματογράφους

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου του/της, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Το  pamebolta.gr   σε συνεργασία με την εταιρεία YAMAS DRINKS  δίνει την ευκαιρία  σε πέντε  τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο με ποικιλίες τσαγιού YAMAS ice tea !


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από μια κούκλα πολυτελείας «Αναστασία – Περπατώ !»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

 1)να κάνετε Like στην εξής σελίδα:

https://www.facebook.com/mamouniagr

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία  Synchronia δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει μια πασχαλινή λαμπάδα 20 εκ. με μαγνητάκι-πίνακας μπλε  !

Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν :

1)κλικ εδώ προκειμένου να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Ιουλία.Η επόμενη μέρα» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Το  pamebolta.gr   σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ  δίνει την ευκαιρία  σε πέντε  τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων Αρκάδι !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Παπουτσάνης στο facebook:

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Η εκδρομή» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Σελίδες