Νικητές διαγωνισμών

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Μορφές Έκφρασης δίνει την ευκαιρία 3(τρεις) τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα», για την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00.

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του Θεάτρου Μορφές Έκφρασης στο facebook:

To pamebolta.gr σε συνεργασία  με τo Μικρό Παλλάς δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς" την Κυριακή  4/12 στις 14:30.

Οι  νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικώς για τις δωρεάν προσκλήσεις τους

Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβουν από το ταμείο του Θεάτρου , επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους.

Tο pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία happy hippie  δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα σετ βαμβακερές πετσέτες AZUR με λεπτοκεντημένο ατραντέ και Broderie Anglaise πλισσέ.

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Λίγο πριν χαθείς» !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

Το pamebolta.gr  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα χριστουγεννιάτικο φανάρι !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1) Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

To pamebolta.gr  σε συνεργασία με την feelgood entertainment δίνει την ευκαιρία σε 20 αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας  " ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ " που θα την απολαύσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., ( ωρα προσέλευσης 11:30) κινηματογράφος ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος δίνει την ευκαιρία σε τρείς τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσου από ένα σετ παιδικών βιβλίων με τους εξής τίτλους: «1.000 τρόποι να στύψεις ένα λεμόνι» και Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν: «Χρωματίζω και Διασκεδάζω-Τόμος 2» !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Smartfoods δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από δύο οικογενειακές συσκευασίες (185γρ και 200γρ) ποπ κορν και από δύο ατομικές (45γρ και 50γρ) με γεύσεις της επιλογής τους.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει :

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το epilegin.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για χριστουγεννιάτικα είδη της δικής του/της επιλογής!

Σελίδες