Θέατρα

 Θέατρο: Κοκκινοσκουφίτσα  Στο δάσος των παραμυθιών

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/02/2022 - 15:15

Η Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος των παραμυθιών, μια πρωτότυπη απόδοση του αγαπημένου παραμυθιού μικρών και μεγάλων, κάνει πρεμιέρα στην παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στο Ιντεάλ την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου. Ένας σύγχρονος, μαγικός και παραμυθένιος κόσμος έρχεται να παρασύρει όλη την οικογένεια σε ένα ταξίδι γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, που θα ανατρέψει όλα τα στερεότυπα της πασίγνωστης ιστορίας.

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
 Θέατρο: Απολαμβάνουμε την παράσταση «Ο πρίγκιπας Λεμόνης» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/11/2021 - 11:00
Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γιώργου Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Για ηλικίες από: 

 Θέατρο: Μαγικό Καραβάκι

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/11/2021 - 11:00

Μια μαγική παράσταση για παιδιά 1,5 - 4 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, Θέατρο Σκιών, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!  

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
 Θέατρο: "Ο κύριος Κιχ και το μυστικό Κουτί των Ήχων" στο Olvio

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/11/2021 - 12:00

Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
 Θέατρο: Έρχονται τα "Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα" στο Θέατρο Βεάκη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/10/2021 - 11:30

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σ’ όλο τον κόσμο ζωντανεύουν στην σκηνή σε μια ευχάριστη "οικογενειακή εμπειρία".

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
 Θέατρο: «Ο Πέτρος και ο Λύκος»  στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/11/2021 - 11:30
H εταιρεία θεατρικών παραγωγών ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζει το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών «Ο Πέτρος και ο λύκος», του  Σεργκέι Προκόφιεφ, με τον Χρήστο Τριπόδη, πέντε μουσικούς, δυο χορεύτριες και επτά μουσικά όργανα, από την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, στην αίθουσα «Ιφιγένεια», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
 Θέατρο: Έρχεται "Ο Γαργαληστής" του Δημήτρη Μπασλάμ στο Θέατρο Αυλαία

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/10/2021 - 14:03
Το εξαιρετικό μουσικό παραμύθι, ζωντανεύει ανανεωμένο στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. Αυτή τη φορά με νέα πλοκή, ενορχήστρωση και ευρηματικούς διαλόγους, οι οποίοι με δεξιότητα και χιούμορ πλέκουν το νήμα της ιστορίας.
 
Το “νήμα” ξετυλίγουν τέσσερις ετερόκλητοι επιθεωρητές, οι οποίοι αγνοώντας το σχέδιο του Γαργαληστή, τον κυνηγούν κατά πόδας με σκοπό να ανακαλύψουν τι ακριβώς σκαρώνει. Εκείνος όμως τους ξεγλιστράει σαν… σκιά…
Θα τον πιάσουν… Δεν θα τον πιάσουν…

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
 Θέατρο: Ατα με τη Γάτα

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/10/2021 - 11:00

Μια πρωτότυπη παράσταση για βρέφη, του είδους του Baby Theatre, για παιδιά από 10 μηνών  έως 2,5 ετών, για πρώτη επαφή με το θέατρο. 

Για ηλικίες από: 

1-3
 Θέατρο: Έρχεται ο "Μικρός Πρίγκιπας" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/10/2021 - 11:00
Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η  Χριστίνα Κουλουμπή και οι συνεργάτες τους θα ανεβάσουν φέτος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, την παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», έργο, που όπως πάντα ψήφισαν τα ίδια τα παιδιά.
 
Το αριστούργημα, της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που χρόνια τώρα μαγεύει μικρούς και μεγάλους, γίνεται παράσταση για όλη την οικογένεια σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη και  σκηνοθεσία της Χριστίνας Κουλουμπή και της Κάρμεν Ρουγγέρη.
 

Σελίδες