Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία κούκλα πολυτελείας «Αναστασία - Περπατώ» από την εταιρεία ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε.

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από μια κούκλα πολυτελείας «Αναστασία – Περπατώ !»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

 1)να κάνετε Like στην εξής σελίδα:

https://www.facebook.com/mamouniagr

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr , η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα λάβουν το δώρο τους  με courier,  αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Ιδέα Αναστασία-Περπατώ (14601).

Η Αναστασία είναι η πρώτη μηχανική εκπαιδευτική κούκλα των κοριτσιών!Περπατάει αληθινά, μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και λειτουργεί διαδραστικά με το παιδί, σαν αληθινή φίλη.Επιλέξτε από το ασύρματο τηλεχειριστήριο μία από τις 8 λειτουργίες της:

  • Παραμύθια για κορίτσια!Η μικρή Αγάπη,Η νεράιδα της Παραμυθοχώρας,Η γοργόνα και ο αστερίας,H μαγεμένη πριγκίπισσα.

  • Τραγούδια (από την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου).Δεν περνάς κυρά Μαρία,Ο κιθαρίστας,Στου Μανώλη την ταβέρνα,Φρεγάτα,Τα ψέματα,Το ελάφι,Ο μπάρμπα Μπρίλιος.

  • 10 Μουσικά Παιχνίδια. Με υπέροχες χορευτικές μελωδίες.

  • 14 Μυστικά Ομορφιάς!Υγιεινή διατροφή, καλοί τρόποι.

  • 14 Ποιηματάκια!Εποχές, οικογένεια, μουσική, λαχνίσματα.

  • Η φίλη σου Αναστασία!Λέει όμορφες κουβεντούλες, τραγουδάει, μαθαίνει την αλφαβήτα και τους αριθμούς.

  • 10 Θεατρικά παιχνίδια!Ας κάνουμε τις πριγκίπισσες, τους κλόουν, τα ζώα κλπ. με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

  • Παιχνίδι Κουίζ! Με 60 εκπαιδευτικές ερωτήσεις.

Επικοινωνία:

ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε.

Π.Ψαρρέα 16, Π. Πεντέλη, 15 236, Αθήνα

τηλ: 210 – 61 23 267

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.