Διαγωνισμός για πέντε δωροπακέτα με ποικιλίες τσαγιού YAMAS ice tea!

Το  pamebolta.gr   σε συνεργασία με την εταιρεία YAMAS DRINKS  δίνει την ευκαιρία  σε πέντε  τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο με ποικιλίες τσαγιού YAMAS ice tea !


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας YAMAS DRINKS  στο facebook:

https://www.facebook.com/YAMASdrinks/?locale=el_GR

2)να κάνετε Like και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι πέντε νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους με courier, απλά θα πρέπει  με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Πέντε τυχεροί/ες αναγνώστες/ιες θα κερδίσουν από ένα δωροπακέτο με ποικιλίες τσαγιού YAMAS ice tea ! !


 

Μια γνωριμία με τις ποικιλίες τσαγιού YAMAS ice tea :

Ήρθε η ώρα για το απολαυστικό  YAMAS ice tea !

Πρόκειται για τα πιο Cool ελληνικά ice tea, που ξεχωρίζουν όπου και αν σταθούν…Σε γυάλινες συλλεκτικές συσκευασίες, αλλά και σε κουτάκι, σε  μοναδικές γεύσεις, όπως:

με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, χυμό ροδάκινο και μέλι

με εκχύλισμα λευκού τσαγιού, χυμό ρόδι και μέλι

με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χυμό μάνγκο και μέλι

με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χυμό λεμόνι και μέλι 

με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χυμό blueberry και μέλι

με φυσικά εκχυλίσματα από τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιού, κατάλληλα για vegetarian, nongmo, gluten free, λίγες θερμίδες και αγνό μέλι !!!

 

Επικοινωνία:

YAMAS DRINKS

Αθήνα

τηλ. 211- 40 24 741

e-mail:info@yamasdrink.com

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.