Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τον τίτλο: «ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ» από τις εκδόσεις Στρατίκη !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Στρατίκη δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τον τίτλο: «ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ» σε δύο χρώματα, μπλε για αγόρι και ροζ για κορίτσι.

Η νικήτρια   θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Ταυτότητα του δώρου :

Κυκλοφόρησε το φωτογραφικό λεύκωμα «ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ» από τις Εκδόσεις ΣΤΡΑΤΙΚΗ σε δύο χρώματα, ΜΠΛΕ για αγόρι και ΡΟΖ για κορίτσι.

Στο Λεύκωμα αυτό μπορούμε να κρατάμε ζωντανούς για πάντα τους πρώτους μήνες του μωρού μας. Με χώρο για φωτογραφίες, πολλά μικρά ενθύμια και σημειώσεις για να μείνουν αξέχαστες οι πρώτες του λεξούλες, οι συνήθειές του, οι σκανταλιές του…

Είναι πολυτελές, μέσα σε θήκη και οι σελίδες κλείνουν με σατέν κορδελάκι.

Πρόκειται για τον τέλειο και μοναδικό συνδυασμό φωτογραφικού λευκώματος και scrap book, όπου εκτός από τις κλασσικές θέσεις για τις φωτογραφίες, υπάρχουν θήκες για το βραχιολάκι του μαιευτηρίου, τα μαλλάκια που κόβουν στη βάπτιση, προσκλητήρια κ.λ.π.

Διαθέτει θέσεις και χώρο για να γράφουν οι γονείς σημαντικές σημειώσεις που έχουν σχέση με το παιδάκι.

Επίσης υπάρχει το γενεαλογικό δέντρο, όπου μπαίνουν οι φωτογραφίες των γονιών, παππούδων, αδελφών και θείων, για να έχει το μικρό μας ένα μοναδικό οικογενειακό θησαυρό που με ευχαρίστηση θα μοιραστεί αργότερα με τα δικά του παιδάκια.

Είναι γερό και δεν πρόκειται ούτε  να φθαρεί ούτε να ξεκολλήσει η ράχη του ή να χαλαρώσουν οι θήκες για τις φωτογραφίες.

Είναι το τέλειο δώρο για επίσκεψη σε μαιευτήριο, για γνωριμία με το μωρό ή  για βάπτιση.

Λιανική Τιμή 17,45 με Φ.Π.Α.6% 18,50

ISBN: 978-960-327-265-6 ροζ φωτογραφικό λεύκωμα

ISBN: 978-960-327-175-8 μπλε φωτογραφικό λεύκωμα

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι : Παπασωτηρίου Βασίλειος Αγόρι -Μαρκόπουλο Μεσογαίας