Παγωτό Μερέντα

Ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος για να μεταμορφώσετε την αγαπημένη σας Μερέντα σε παγωτό. Μια συνταγή που θα ξετρελάνει τα παιδιά και στο να την φτιάξουν αλλά και να την φάνε !!<--break->

Υλικά:

  • 425 γραμ. χτυπημένη κρέμα
  • 250 γραμ. Μερέντα
  • 50 γραμ. άχνη ζάχαρη

Πως να το φτιάξετε :

  1. Σε ένα μικρό μπόλ ανακατεύετε καλά 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την Μερέντα .
     
  2. Σε ένα μπόλ από μιξερ ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
     
  3. Προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την Μερέντα και τις 6 κουταλιές κρέμα και ανακατεύεται καλά.
     
  4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήσετε για 8-10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες.
     
  5. Ένα πανεύκολο παγωτό που ετοιμάζετε πολύ εύκολα στο σπίτι.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+