Φτιάχνουμε τρουφάκια καρύδα-μπανάνα-σοκολάτα

Με μόνο 3 υλικά τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα! Έχει γίνει το αγαπημένο μου σνακ αυτή την περίοδο!

Υλικά για 10 τρουφάκια

1. 1 μπανάνα
2. 80 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
3. 80-90 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτας


Οδηγίες μαγειρέματος

    1. Λιώνουμε την μπανάνα με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει πολτός. Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. Τις βάζουμε στο ψυγείο για όση περισσότερη ώρα γίνεται έτσι ώστε να σφίξει το μείγμα. Ενδεικτικά μπορούμε να τις αφήσουμε τουλάχιστον 30’.

    2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και περιχύνουμε κάθε μπαλίτσα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κουτάλι για αυτή τη δουλειά αν μας βολεύει περισσότερο. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη καρύδα όσο η σοκολάτα είναι ακόμα ζεστή. Βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο και αφήνουμε μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα. Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα!

    3. Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://cookpad.com

info box

Για ηλικίες από: