Πώς να παίξεις μουσική με το μωρό σου

Oι πρώτοι μήνες ζωής του ανθρώπου είναι σημαντικοί και συχνά σημαδιακοί, όπως είναι κάθε πρώτη εμπειρία. Τα βρέφη απολαμβάνουν την παρέα και επιθυμούν να τα απασχολούν οι γονείς με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Άλλωστε αυτό που στους ενήλικες φαίνεται προφανές και απλοϊκό για εκείνα είναι περίπλοκο και αξιοπερίεργο. Ένα περιβάλλον πλούσιο σε μουσικά ακούσματα επιδρά στην ανάπτυξη της μουσικής ικανότητας του παιδιού. Τα οφέλη της μουσικής είναι εξαιρετικά θετικά καθώς η μουσική συντελεί στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, προάγει την χαρά και την δημιουργικότητα, ενισχύει το συναισθηματικό δεσμό γονέα και παιδιού και επιδρά θετικά στην κοινωνική ωρίμανσή του.

Η Κατερίνα από την "Χαρά και Μουσική" και η Έρρικα από το "Μικρό Μπιζέλι" ένωσαν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την αγάπη τους για τα παιδιά και σας προσφέρουν με αυτό το σεμινάριο τρόπους μουσικής επικοινωνίας και ιδέες ευχάριστων δραστηριοτήτων για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με το μωρό σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, μελλοντικούς γονείς, σε βρεφονηπιοκόμους, φοιτητές, δασκάλους μουσικής και σε φροντιστές βρεφών. Έχει διάρκεια μιάμισης ώρας και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom. Έχει βιωματικό χαρακτήρα και προσφέρει δραστηριότητες διάδρασης στους συμμετέχοντες.

Σάββατο 3 Απριλίου 2021, κατά τις εξής ώρες: 11.00 – 12.30 & 18.00 – 19.30.

Διάρκεια: 1,5 ώρα.

Mέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για την κράτηση θέσης μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις παρακάτω διευθύνσεις:

katerinakouthouri1@gmail.com και erithom@hotmail.com

Για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος του σεμιναρίου απαιτείται κατάθεση ολόκληρου του ποσού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω τηλέφωνα 6906 174 888 και 6937 216 816.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω τηλ. 6906 174 888 και 6937 216 816.

Διεύθυνση: 

Mέσω της πλατφόρμας Zoom.

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/04/2021 - 11:00