Μοντεσσόρι - 60 παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά παιδιά: Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς

Βάλτε τη μέθοδο Μοντεσσόρι στην καθημερινότητά σας και μεγαλώστε ανεξάρτητα και υπεύθυνα παιδιά.

Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7 το βράδυ, μέσω Instagram live από τους λογαριασμούς @metaixmiobooks & @montessoraki_

Γονείς και εκπαιδευτικοί προσπαθούν να βρουν νέες μεθόδους για μια ειρηνική και αρμονική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η μέθοδος Μοντεσσόρι είναι μία μέθοδος με ειρηνικές πρακτικές που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες εδώ και έναν αιώνα και η αποτελεσματικότητά της είναι αδιαμφισβήτητη.

Το βιβλίο Μοντεσσόρι: 60 παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά παιδιά (εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), που εμπεριέχει απλές και καθημερινές μοντεσσοριανές δραστηριότητες ανάπτυξης δεξιοτήτων, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον γονιό ή τον εκπαιδευτικό σχετικά με την κατανόηση των βασικών σημείων της μοντεσσοριανής παιδαγωγικής μεθόδου.
Με αφορμή το πρακτικό βιβλίο της Beth Wood, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το MONTESSORAKI σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή συζήτηση με τη Γεωργία Ζήγκου, Μοντεσσοριανή Παιδαγωγό 0-3 (ΑΜΙ), Βοηθό Μοντεσσοριανού Παιδαγωγού 3-6 (AMI), Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ, MSc «Φυσικές επιστήμες στην εκπαίδευση» ΕΚΠΑ, Founder @montessoraki_:

για τη σημασία της μεθόδου Μοντεσσόρι
για τα σημεία κλειδιά της μεθόδου
για την εφαρμογή της μεθόδου μέσω παραδειγμάτων
για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά το βιβλίο στο σπίτι ή στην τάξη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

μέσω Instagram live από τους λογαριασμούς @metaixmiobooks & @montessoraki_

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/09/2022 - 19:00