"Πριγκίπισσα Αθηνά": Διαδικτυακή εκδήλωση για παιδιά!

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην διαδικτυακή εκδήλωση “Πριγκίπισσα Αθηνά” με την συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη και τον εικονογράφο και δημιουργό κόμικς Τόµεκ Γιοβάνη.

Οι δύο τους, θα συστήσουν στους βιβλιόφιλους την Πριγκίπισσα Αθηνά και τον Παρρότο τον παπαγάλο!

Η εκδήλωση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση θα πραγματοποιηθεί online μέσω Zoom το Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00 και η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη (με προεγγραφές).

Η σειρά «Πριγκίπισσα Αθηνά» από τις εκδόσεις Πατάκη, έχει για ηρωίδα της μια πριγκίπισσα που δεν επαναπαύεται στα φορέματα και στα βατραχάκια της. Είναι δυναμική, εκρηκτική, αυθόρμητη, μαχητική, έχει απορίες, βρίσκει απαντήσεις, δεν επαναπαύεται ποτέ. Και έχει απεριόριστες δυνατότητες. Πάρτε μαζί σας χαρτιά, μολύβια, και πολλή φαντασία και ελάτε σε µια διαδικτυακή συνάντηση με την πιο ευρηματική κι αντισυμβατική πριγκίπισσα που έχετε ποτέ γνωρίσει!

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος, εμψυχώτρια γυναικών και εφήβων. Έχει συν-ιδρύσει τον ΜΚΟ Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στη δημόσια σφαίρα. Είναι επίσης συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, μεταφράζει ξένη λογοτεχνία και συντονίζει εργαστήρια για εφήβους.

Ο Τόμεκ Γιοβάνης είναι εικονογράφος και δημιουργός κόμικς. Γεννήθηκε στην Πολωνία και είναι απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας. Δημιουργός του κόμικ άλμπουμ «Ωχ Θεέ Μου!!!», της σειράς κόμικς «Κουλούρι» (Jemma Press) και του fanzine «HeHe!». Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα έργα του έχουν βραβευθεί στα ΕΒΓΕ, στα Comicdom Awards και σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Eισιτήρια:Δωρεάν

Προπώληση: Με προεγγραφές εδώ
https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Πληροφορίες / Κρατήσεις:hau.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις:hau.gr

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια:Δωρεάν Προπώληση: Με προεγγραφές εδώ https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/05/2021 - 12:00