3ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Από 14 – 22 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιείται διαδικτυακά το 3ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας
 
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών που απευθύνονται σε παιδιά από 2 ετών έως και την εφηβεία αλλά και σε γονείς που θέλουν να θυμηθούν τη δική τους παιδική ηλικία, το 3ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, πραγματοποιείται online από τις 14 ως τις 22 Νοεμβρίου 2020.
 
Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στη σχέση των παιδιών με το περιβάλλον. Ταινίες που ευαισθητοποιούν για την ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση, αλλά και ταινίες που μπορούν να αλλάξουν τις καθημερινές συνήθειες όλων μας, όχι μόνο των παιδιών.
 
Επίσης ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ είναι προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία. Άτομα με δυσκολία στην κατανόηση, αυτισμό και νοητική αναπηρία μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες του Φεστιβάλ με οδηγό τις κοινωνικές ιστορίες που φτιάχτηκαν ειδικά για αυτά. 
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες:
 
ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Το 3ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, αντιλαμβανόμενο τις νέες συνθήκες που επηρεάζουν τη σχολική κοινότητα, σχεδιάζει τις δράσεις του για την τρέχουσα σχολική χρονιά με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.
 
Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με προβολές ταινιών για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.
 
Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ταινιών για τα σχολεία.
 
Πληροφορίες:
Από Σάββατο 14  έως Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020
 
Για παιδιά ηλικίας από 2 ετών έως και την εφηβεία.
 
Το Φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλους.
 
 
 
 
 
 
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Το site του Φεστιβάλ
https://www.athicff.com/

Πόλη: 

Κόστος: 

Το Φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλους

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/11/2020 - από τις 09:00 έως τις 22:00
21/11/2020 - από τις 09:00 έως τις 22:00