Τα παιδιά εμπνέονται από τα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα» και ζωγραφίζουν για αυτά.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γεμίζει με χρώματα το φετινό Πάσχα και προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα» με τη δράση «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά».


Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς σε συνανθρώπους μας, πραγματοποίησε για την εορταστική πασχαλινή περίοδο μια ξεχωριστή ενέργεια. Οι μικροί μας φίλοι έβαλαν όλη τους τη φαντασία και ζωγράφισαν με θέμα «Μια ζωγραφιά για το Πάσχα». Μετά από κλήρωση, αναδείχθηκαν τρία έργα που διακοσμούν φέτος τα ΑΒητικα σοκολατένια αβγά. Από την πώληση του κάθε πασχαλινού αυγού 0,20€ θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα».

Για να γίνουν ακόμα περισσότερα τα παιδικά χαμόγελα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μεταφέρει «τη χαρά να προσφέρεις το καλύτερο» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τη δράση «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά», αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς μας καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, τις δύο επόμενες Κυριακές (02/04 & 09/04) εξειδικευμένο προσωπικό, κηρομπογιές και λευκοί καμβάδες περιμένουν τα παιδιά για να βάλουν και αυτά τη δική τους πινελιά και να ζωγραφίσουν το δικό τους πασχαλινό αβγό, αντλώντας έμπνευση από τα παιδιά της «Φλόγας».

Κάθε παιδική ζωγραφιά θα αποτελέσει και μια σελίδα στο πιο πολύχρωμο άλμπουμ ζωγραφικής που θα προσφέρει στα μέσα Απριλίου η εταιρεία στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», μαζί με τα ΑΒητικά πασχαλινά αβγά κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Την ίδια μέρα οι μικροί νικητές θα πάρουν και τα δώρα τους.

Εμείς βάζουμε τα χρώματα, τα παιδιά βάζουν τη φαντασία – Ας προσφέρουμε χαρά στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα»!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.: 210 341 8550 
Φαξ: 210 341 8570

Διεύθυνση: 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78

 

Πόλη: 

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/04/2017 - από τις 11:00 έως τις 17:30
09/04/2017 - από τις 11:00 έως τις 17:30