Star Wars Stories στον «Ελληνικό Κόσμο»!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αγαπήθηκε από τα παιδιά τα 2 τελευταία Σάββατα του Μαΐου ξανά στον Ελληνικό Κόσμο.

 
Μια εναλλακτική ξενάγηση στον κόσμο των παιχνιδιών με την ομάδα FitSmilingKids της Athens Trainers σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. 
Σε ομάδες του Yoda και του R2D2, τα παιδιά μπορούν να αγγίξουν συλλεκτικά παιχνίδια και να μάθουν τα μυστικά τους. Ξιφομαχούν στο διάστημα σαν ιππότες και πριγκίπισσες, γίνονται οι ίδιοι επιβάτες του «Millennium Falcon» και ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας… Και το πιο σημαντικό: παίζουν φιδάκι, puzzle και αγώνα δρόμου σε έναν άλλο γαλαξία!
 
H έκθεση «Toy Stories» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Mε αφορμή τη νέα ταινία «Star Wars: The force awakens», η έκθεση φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, συλλεκτικά παιχνίδια και φιγούρες εμπνευσμένα από τις προηγούμενες θρυλικές τριλογίες.
 
Ανάμεσα στα εκθέματα παρουσιάζονται τα συλλεκτικά κόμιξ, «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν από τις ελληνικές εκδόσεις Καμπανά, το 1977, ταξιδεύοντας στο υπερδιάστημα όσους ήθελαν να βρουν τον Ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους. 
 
Από το 1978 έως το 1985 η εταιρεία Kenner κυκλοφόρησε περισσότερες από 100 διαφορετικές φιγούρες και πούλησε περισσότερες από 300 εκατομμύρια! Με μεγάλη συλλεκτική αξία τώρα πια, στην έκθεση μπορεί κανείς να θαυμάσει πολλές από αυτές τις φιγούρες και να τις συγκρίνει με άλλες που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη από την Palitoys, ή την Meccano. Ποιος φανατικός θαυμαστής δε θέλει να δει από κοντά παιχνίδια της σειράς Vintage Star Wars του 1980 ή το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία;
 
Ανακαλύψτε τον μακρινό γαλαξία του Star Wars μέσα από την έκθεση «Toy Stories» και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα FitSmilingKids!
 
Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω.
Συνδυαστικό εισιτήριο στην έκθεση «ToyStories» & εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων  «FitSmilingKids»: 5€.
 
Περισσότερες πληροφορίες: κα Αννίτα Βορεάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Τ.: 212 254 0444

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τ.: 212 254 0000
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Διεύθυνση: 

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος
 

Πόλη: 

Κόστος: 

Συνδυαστικό εισιτήριο στην έκθεση «ToyStories» & εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων «FitSmilingKids»: 5€.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/05/2016 - από τις 11:30 έως τις 13:30
28/05/2016 - από τις 11:30 έως τις 13:30