Ένας τυχερός/ή αναγνώστης/ια θα κερδίσει ένα Fire TV Stick με Alexa Voice Remote από το ηλεκτρονικό κατάστημα kooqie

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα kooqie  δίνει την ευκαιρία σ’έναν/μία τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα Fire TV Stick με Alexa Voice Remote !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο, θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν  :

1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιες είναι οι τρεις κατηγορίες που εμφανίζονται στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος kooqie;

α) Ήχος & Εικόνα, Νέες παραλαβές, Αυτοκίνητο

ή

β) Νέες παραλαβές, Smart home, Lifestyle & Hobby


 2) Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος kooqie στο facebook:

https://www.facebook.com/kooqiecom/

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους   στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει   το δώρο του/της   με courier,  αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Fire TV Stick με Alexa Voice Remote | Dolby Atmos & HDR10+ Support | HD streaming device (Latest 2021 release)

50% Πιο αποδοτικό streaming, σε σχέση με το Fire TV Stick (2019 release) και ακόμα πιο εύχρηστα TV controls.

Το Fire TV Stick κάνει το streaming ακόμα πιο άνετο, συγκεντρώνοντας τα πιο σημαντικά κουμπιά λειτουργιών σε ένα controler. Με αυξημένη ισχύ 50%, οι εφαρμογές τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα.

Dolby Atmos

Βίωσε κάθε σκηνή σαν να συμβαίνει μπροστά σου με τον ήχο Dolby Atmos (σε επιλεγμένα Prime Video, με συμβατή συσκευή αναπαραγωγής ήχου), όπως: Prime Video, Netflix και Disney+.

Επέλεξε ανάμεσα από περισσότερες από 500,000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο από BBC iPlayer, Netflix, Prime Video, YouTube, Now, Disney+, Apple TV, ITV Hub, All 4, My5 και άλλα. 

Κάνε stream εκατομμύρια τραγούδια και χρησιμοποίησε το χειριστήριο με φωνητική λειτουργία για να ζητήσεις από την Alexa να παίξει το αγαπημένο σου τραγούδι ή να πραγματοποιήσει αναζήτηση.

Επέλεξε την εφαρμογή playback ανάμεσα από εφαρμογές όπως η Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora και iHeartRadio. 

Το Prime membership ξεκλιδώνει έναν κόσμο ψυχαγωγίας στο Prime Video, με exclusive περιεχόμενο και original σειρές, ταινίες, show, αθλητικά, live events κ.λπ. Χωρίς επιπλέον κόστος και με δυνατότητα αναπαραγωγής από σχεδόν κάθε συσκευή.

Πληρώνεις μόνο για τα κανάλια που επιθυμείς και μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου ανά πάσα στιγμή. Κάθε κανάλι παρέχει περίοδο δωρεάν δοκιμής.

Η TV είναι μόνο η αρχή!

Το Fire TV γίνεται ολοένα και πιο έξυπνο, με νέες δυνατότητες μέσω της Alexa και της λειτουργίας φωνητικού ελέγχου. Απόκτησε έλεγχο των smart συσκευών σου, δες live camera feeds, ενημερώσου για τον καιρό, κάνε stream την αγαπημένη σου μουσική ή παράγγειλε φαγητό μέσω εφαρμογής.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα kooqie:

“Αγαπάμε την τεχνολογία, όπως άλλωστε κι εσύ!

Αυτό μας έκανε να πάρουμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το kooqie, ένα e-shop που συγκεντρώνει τα πιο σύγχρονα, έξυπνα και λειτουργικά gadget από όλο τον κόσμο και τα φέρνει στην πόρτα σου με ένα κλικ!

Συλλέγουμε διαρκώς πληροφορίες για νέες ανάγκες και καινοτόμες ιδέες που δημιουργούνται στον τομέα της τεχνολογίας και του smart living.

Το stock μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, ώστε να βρίσκεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, αντί να έρχεσαι αντιμέτωπος με περιττές ή παραπλανητικές πληροφορίες!

Στόχος μας είναι να δώσουμε πρόσβαση σε ΟΛΟΥΣ σε gadget, αξεσουάρ, ηλεκτρονικές συσκευές νέας γενιάς, και φυσικά, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Γίνε μέλος της ηλεκτρονικής μας οικογένειας, για να έχεις πρώτος πρόσβαση στις ανέσεις του μέλλοντος!

Εμπιστεύεσαι εμάς, εμπιστεύεσαι το kooqie και ένας έξυπνος, γλυκός κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.

Η ομάδα του kooqie.com”

Επικοινωνία:

kooqie

τηλ.210-34 14 572, e-mail: info@kooqie.com

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Μαλιδάκη Μαρία- Θεσσαλονίκη