Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Ο γυρισμός» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Ο γυρισμός» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα είναι οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1) Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) που θα συμπληρώσουν  τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια  κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια κατοικεί εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου του/της θα γίνει με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος: «Ο γυρισμός»:

Η Σόνια Χέινς, κόρη του Τζακ και της Μέρι, ξέρει πως η μητέρα της καταγόταν από την Ισπανία, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να τη γνωρίσει καλά, καθώς την έχασε σε πολύ νεαρή ηλικία από σκλήρυνση κατά πλάκας. Όταν τα τριακοστά πέμπτα γενέθλια της καλύτερής της φίλης, Μάγκι, φέρνουν τις δύο γυναίκες σε ένα ταξίδι γιορτής και χορού στη Γρανάδα, η τύχη –ή η μοίρα– θα οδηγήσει τα βήματα της Σόνια σε ένα καφέ που ξυπνάει μέσα της κάποια λανθάνουσα μνήμη και σε μια γνωριμία που θα της ανοίξει διάπλατα τις πόρτες προς το πολύπαθο παρελθόν της πατρίδας της μητέρας της, ίσως όμως και προς το δικό της μέλλον…

Ο ισπανικός εμφύλιος και η δικτατορία του Φράνκο, η εποχή του Λόρκα και της Πασιονάρια, η βία και η προσφυγιά, οι ταυρομαχίες και το φλαμένκο ζωντανεύουν γλαφυρά σε αυτή την ιστορία απώλειας και ελπίδας, σύγκρουσης και αγάπης – δηλαδή, ιστορία ζωής.

Ημερομηνία έκδοσης

10 Νοεμβρίου 2022

Θεματική Κατηγορία

Ιστορικό ΜυθιστόρημαΚοινωνικόΑισθηματικό

Σειρά

Ξένη λογοτεχνία

Είδος

Μυθιστόρημα

Ηλικία

18+

Σελίδες

560

Μεταφραστής

Πίπη Φωτεινή

ISBN

978-618-01-4334-8

 

Τιμή

19,98 ευρώ


Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

MAVRI MAIRY --PAROS