Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για το Christmas Factory 2022

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Christmas Factory δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για το christmas Factory ή για το Σάββατο 31/12/2023 ή για την κυριακή 1/1/2023

Λίγα λόγια για τα εγκαίνια του Christmas Factory

 

 Όλοι Κοιτάμε Ψηλά! Ήδη οι χριστουγεννιάτικες μηχανές έχουν ανάψει, τα ξωτικά είναι σε μεγάλη φούρια, φροντίζοντας και για την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ τα μπισκότα ψήνονται και μοσχοβολάει όλη η Τεχνόπολη…

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη – αλλά φέτος ιδιαίτερα εμπλουτισμένη- μεγάλη φαντασμαγορική γιορτή του!

Φέτος όλοι κοιτάμε ψηλά και παρακολουθούμε μαγνητισμένοι τον Άι Βασίλη να προσγειώνεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να σημάνει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Η Φετινή μας Γιορτή (υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Σουλεϊμάν  και της Αθηνάς Σακαλή) τα έχει όλα! Οικοδέσποινα θα είναι η λαμπερή Φαίη Σκορδά, που θα μας καλωσορίσει, συντροφεύσει μαζί με τον αγαπημένο Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε που θα ανάψει το λαμπερό και πλούσια στολισμένο δέντρο μας! Μουσική θα παίξουν – με τη βοήθεια των πολύτιμων ξωτικών- η ομάδα κρουστών Quilombo! Οι Chórεs υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι με τις αιθέριες φωνές τους θα μας τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και θα μας ταξιδέψουν «νοερά» σε όλη την Ελλάδα. Και τέλος, η Anastasia και η Joanne θα μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους και θα δώσουν τον απαραίτητο εορταστικό τόνο!

Μαζί μας πάντα, όπως κάθε χρόνο, είναι το Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τα σκουφάκια σας από τα ταμεία της εισόδου και να ενισχύσετε τον σπουδαίο σκοπό του!

Το The Christmas Factory είναι συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή, το παιχνίδι, τα γέλια, τις γαργαλιστικές μυρωδιές. Είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα! Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, υπό την καθοδήγηση του Άη Βασίλη και της κυρά- Βασίλαινας!

Να θυμίσουμε ότι φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά που οδηγούν στη χαρά! Και αυτό γίνεται με 7  + 1  νέα ξεχωριστά εργαστήρια (τα οποία επιμελείται ο Γιώργος ΣουλεΪμαν) : από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και ένα dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Αλλά νηστικά ξωτικά δεν δουλεύουν! Για αυτό και το The Christmas Factory έχει τα πάντα: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις!

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένα δώρα που μπορείς να φανταστείς.

Για πρώτη φορά, το The Christmas Factory περιλαμβάνει στο πλούσιο πρόγραμμά του και τη θεατρική παράσταση Ο «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Μια εξαιρετική αφορμή να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine). Μια παράσταση – ωδή στη συνεργασία και στο «μαζί» που θα διαδραματίζεται στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο –«διαμάντι»  της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

Το αγαπημένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων ανοίγει σε πολύ λίγες μέρες πιο χρωματιστό, πιο λαμπερό, πιο ζωντανό με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν

Μέρες & Ώρες Λειτουργίας του The Christmas Factory

Από 26/11 έως 22/12
Καθημερινές: 16.00 - 22.00
Σαββατοκύριακα: 10.00 - 22.00

Από 23/12 έως 6/1
Καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 10.00 - 22.00


Τιμές Εισιτηρίων του The Christmas Factory
Από 26/11 έως 22/12
Γενική Είσοδος: 7 € ανά άτομο
Καθημερινές: 7 € ανά δύο άτομα (2 στην τιμή του 1)
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: 5€
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος με Συνοδό: 5 €

Από 23/12 έως 6/1
Γενική Είσοδος: 7 € ανά άτομο
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: 5€
ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος με Συνοδό: 5 €

Πακέτα Εισιτηρίων του The Christmas Factory
Οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων: 24 €
Για γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 6 € (Σε αυτήν την περίπτωση τα εισιτήριά σας από τα ταμεία στην είσοδο του The Christmas Factory και θα χρειαστούμε από εσάς λίστα με ονόματα προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη αναμονή στην είσοδο). 

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. ΠΟΛΥΖΩΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 
  2. Σπηλιοπούλου Μαρίνα