Διαγωνισμός για δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση: "Ο Πύργος των ιπποτών!" στο Θέατρο Σοφούλη

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το pamebolta.gr  προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες για την παράσταση Θεάτρου Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, "Ο Πύργος των ιπποτών!" την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:00 και στις 17:00.

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος στο facebook:

https://www.facebook.com/technocosmos.theatrikes.paragoges

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο Θέατρο Σοφούλη  είκοσι λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του Θεάτρου Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μεγάλη αναστάτωση κυριαρχεί στο βασίλειο. Ο Υιός της μάγισσας, θέλει αυτή την φορά να γευτεί γαλαζοαίματο και συγκεκριμένα την νεαρή αρχόντισσα. Πολλοί ιππότες κατά καιρούς προσπάθησαν να τον εξοντώσουν έτσι ώστε να γλυτώσει η πόλη από τα δεινά του, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το ρίσκο αυτή την φορά το παίρνει ο ιππότης Ερρίκος με ακόλουθο του τον Καραγκιόζη. Θα μονομαχήσουν με τέρατα και σημεία μέχρι να γλιτώσουν την αρχόντισσα. Θα τα καταφέρουν άραγε; Η συνέχεια επί σκηνής…

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στις 11:00 & 17:00.

Γενική Είσοδος: 6€.

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη,Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 423 925

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. ΣΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΡIA
  2. tsompanidou xara -Thessaloniki