Ένας τυχερός/η αναγνώστης/ια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Αδύνατος δεσμός» των εκδόσεων Λιβάνη (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει   ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος:  «Αδύνατος δεσμός»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Λιβάνη  στο facebook:

https://www.facebook.com/www.livanis.gr

β)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Αδύνατος δεσμός»:

Ποια είναι αυτή που δεν ονειρεύτηκε ότι ζει τον απόλυτο έρωτα; Ποια δε θα ήθελε να βιώσει το «ζήσανε αυτοί καλά και εµείς καλύτερα»; Αλλά η µοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και αλλάζει τις ζωές – όπως άλλαξε και η ζωή της Αντιγόνης. 

Παντρεµένη για χρόνια, έρχεται αντιµέτωπη µε έναν απροσδόκητο έρωτα. Είναι γυναίκα, αλλά θα τολµήσει να κάνει αυτή το πρώτο βήµα. Τίποτα δεν αντιµετωπίζεται µε τη λογική. Η ακίνδυνη καθηµερινότητα, οι συνήθειες, τα λόγια των ανθρώπων είναι όλα σε ένα θολό σύννεφο. Η αναζήτηση της ευτυχίας όµως προέχει. Αυτό άλλωστε δεν αξίζει κάθε άνθρωπος; Και το ταξίδι της αναζήτησης θα οδηγήσει την Αντιγόνη σε νέα µονοπάτια.

"Έπρεπε να κατέβω στη σφηκοφωλιά, όπου όλοι ξέρουν ή πολλοί ξέρουν ή σύντοµα θα ξέρουν όλοι  ή οι περισσότεροι. Δεν είχε σηµασία ποιοι και πόσοι. Σηµασία είχε από ποιον. Από ποιον µπορούσαν να ξέρουν; Αυτά παθαίνω που δε διαβάζω ανδρικά περιοδικά. Γιατί αυτά µιλάνε όπως σκέφτονται οι άνδρες, δε µιλάνε όπως σκέφτονται οι γυναίκες. Γι’ αυτό δεν ξέρω τίποτα. Γι’ αυτό τα ξέρω όλα λάθος. Πρέπει να κατασκοπεύσω τη σκέψη τους. Και πρέπει να διαβάζω και γυναικεία περιοδικά, γιατί προφανώς ούτε ως γυναίκα υπολόγισα σωστά."

Συγγραφέας: Στεφανίδου Σοφία

Σελίδες: 768

ISBN: 978-960-14-3670-8

Tιμή: 17,55 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι Μουρατίδου Σοφία Θεσσαλονίκη