Διαγωνισμός για ένα 3D Puzzle Night Edition (216 τεμ.) Πύργος του Άϊφελ από την εταιρεία John Hellas Ε.Π.Ε

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία John Hellas Ε.Π.Ε δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα 3D Puzzle Night Edition (216 τεμ.) Πύργος του Άϊφελ !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας John Hellas Ε.Π.Ε. στο facebook:

https://www.facebook.com/JohnHellasGames/

και Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιο είναι το Barcode του συγκεκριμένου προϊόντος από την εταιρεία John Hellas Ε.Π.Ε ;

α) Barcode : 40055561252330 ή

β) Barcode: 4005556125203

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει   το δώρο του/της   με courier,  αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου 3D Puzzle Night Edition (216 τεμ.) Πύργος του Άϊφελ :

Έλα μαζί μας σε μια περιπέτεια τρίτης διάστασης! Tα 3D Puzzle της Ravensburger φέρνουν τα διασημότερα μνημεία στα... χέρια σου! Με ενσωματωμένο φως LED, που αλλάζει χρώματα. Φωτίζει το κτίριο από μέσα, δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ! Με πλαστικά κλικαριστά κομμάτια που ενώνονται τέλεια μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα σταθερό κτίριο. Η τεχνολογία Easyclick εγγυάται την απόλαυση στο puzzle από την αρχή ως το τέλος! Δεν απαιτείται η χρήση κόλλας. Απόκτησε και εσύ το δικό σου μοναδικό Πύργο του Άιφελ σε Night Edition!

Περιεχόμενα:

216 αριθμημένα πλαστικά κομμάτια, αξεσουάρ, βάση στήριξης με φως LED, εικονογραφημένες οδηγίες.

Ήρωας : Disney

Ηλικία : 12 - 99 ετών

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η John Hellas Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα έμπειρων στελεχών στο χώρου του παιχνιδιού. Είναι η αντιπρόσωπος της Ravensburger σε Ελλάδα και Κύπρο, και ο επίσημος δικαιούχος των σημάτων Disney και Marvel για  Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Επιπλέον, έχει την επίσημη διανομή των παιχνιδιών ρόλου – μίμησης της Mattel στην ελληνική αγορά.

Η έδρα και η αποθήκη της εταιρίας στεγάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.500m² στη Θεσσαλονίκη, ενώ λειτουργεί και Showroom στην Αθήνα.

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου, έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη σειρά με επώνυμα παιχνίδια, την οποία φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς.

Ανακαλύψτε τα!

John Hellas Ε.Π.Ε.

Μακεδονικού Αγώνα 14, Ωραιόκαστρο
Τ.Θ. 364, Τ.Κ. 57013, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 688 653, fax: 2310 688 910
e-mail: info@johnhellas.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι :Γιάννα Ιωαννίδου -Θεσσαλονίκη