Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου«Εμείς οι ένοχοι»(Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίτανος δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Εμείς οι ένοχοι»*

*(ενώ για οποιοδήποτε μυθιστόρημα θελήσετε να προμηθευτείτε από τις εκδόσεις Ίτανος, σε περίπτωση που δεν κερδίσετε στον διαγωνισμό, θα υπάρχει έκπτωση από -50% κι άνω, μέχρι το τέλος του Ιουνίου)

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ίτανος στο facebook:

https://www.facebook.com/ekdoseisitanos/

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο Instagram:

https://www.instagram.com/pamebolta

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 350 σελίδες  β) 416 σελίδες

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές   θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Εμείς οι ένοχοι» των εκδόσεων Ίτανος:

Η ιστορία της Ισμήνης και του Γιάννη ξεκινά ήδη από τον γάμο των γονιών τους. Εκείνοι άλλα ονειρεύονταν και σχεδίαζαν και αλλιώς εξελίχτηκε η κοινή ζωή τους, ο "έγγαμος βίος". Ένας αυταρχικός πατέρας και μια υποταγμένη μητέρα, εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι στον μικρόκοσμό τους, στις ατομικότητές τους, δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν ως γονείς και να δημιουργήσουν μια αληθινή οικογένεια. Έτσι, επηρέασαν  ανεπανόρθωτα τις ευαίσθητες ψυχές των δυο παιδιών τους. Η Ισμήνη, πιο δυνατή, είναι αυτή που αγωνίζεται ασταμάτητα και δεν τα εγκαταλείπει στις δυσκολίες της ζωής, ακόμα και όταν αυτές υπερβαίνουν τις αντοχές της. Ο Γιάννης, ο κεντρικός ήρωας, βιώνει με διαφορετικό τρόπο από την παιδική του ηλικία τη σκληρότητα στην αθώα του ψυχή. Ζει στο περιθώριο, τραυματισμένος σωματικά και ψυχικά. Εγκαταλείπει τα όνειρα του και τις φιλοδοξίες του και αυτοτιμωρείται ζώντας στον κόσμο των ναρκωτικών και της παρανομίας, επειδή πιστεύει ότι έτσι θα απαλλαγεί από το παρελθόν του. Μοναδικό του στήριγμα η Ισμήνη, με τη γνήσια αδελφική αγάπη, αλλά και την αγάπη προς τον πονεμένο συνάνθρωπο. Η ανεκτίμητη βοήθειά της θα οδηγήσει τον Γιάννη σε άλλα μονοπάτια, της ελπίδας, του έρωτα, της δημιουργίας, της δίψας για ζωή, της αυτοβελτίωσης και του φωτός. Η αγάπη θα μετουσιώσει τον πόνο αποδεικνύοντας ότι οι κατάρες μπορούν να γίνουν ευλογίες.

Συγγραφέας: Κίμων Τσατσάκης

Σχήμα : 148x210 mm

Σελίδες : 416

ISBN : 978-960-7549 -78-5


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δημητριάδου Πηνελώπη -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
  2.  Κάλπης Γιώργος- Αίγιο