Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η Σμυρνιά του καταυλισμού» των εκδόσεων Λιβάνη (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη  δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια  να κερδίσει   ένα αντίτυπο του βιβλίου:  «Η Σμυρνιά του καταυλισμού».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Λιβάνη στο facebook:

https://www.facebook.com/www.livanis.gr/

β) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα λάβει  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει    στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Η Σμυρνιά του καταυλισμού»:

Είναι δυνατόν δυο άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους να αγαπηθούν για πάντα; Να ξεπεράσουν τα αξεπέραστα, αυτά που οι κοινωνίες καταδικάζουν;

Η Φιλιώ έρχεται στην Ελλάδα χωρίς όνειρα, χωρίς αύριο, με μόνη προίκα το παρελθόν της στη Μικρά Ασία. Η καταστροφή την αφήνει πάμφτωχη, γυμνή από συναισθήματα, και τη στέλνει σε έναν προσφυγικό καταυλισμό. Όμως εκεί καραδοκεί η μοίρα, αυτή που ορίζει τις ζωές. Και η μοίρα θα τη φέρει κοντά στον άνθρωπο που θα την αλλάξει…

Ένα βιβλίο ύμνος στην αγάπη, γεμάτο ανατροπές, με πρωταγωνίστρια τη μοίρα,να παίζει και να υφαίνει τα παιχνίδια της. Άνοιγε ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του νεαρού χρυσού κληρονόμου, που μοιραία διαμόρφωνε μέσα του έναν διαφορετικό κόσμο. Είχε να αντιμετωπίσει ανθρώπους που ποτέ δεν είχε γνωρίσει. Ήταν ο κόσμος του χρήματος, που σου δίνει ταυτόχρονα και τεράστια εξουσία. Φτάνει να μη σε παρασύρει σε απάνθρωπα μονοπάτια. Θυμήθηκε προς στιγμή τα λόγια της μητέρας του όταν τη ρώτησε επιστρέφοντας από τον συμβολαιογράφο: «Τι είναι για μένα η Φιλιώ;». Κι εκείνη του απάντησε: «Είναι ο φύλακας άγγελός σου, που θα σε προστατεύει σε δύσκολες ώρες».

Συγγραφέας: Ράκης Μπάμπης  

Αρ. σελίδων 271

ISBN: 978-960-14-3359-2

Τιμή11,61 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Δουκλη Σοφία - Φλώρινα