Διαγωνισμός για μία δωρεάν συμμετοχή ενός παιδιού στο event "Η γοργόνα που τραγουδούσε" στο Art4fun!

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Art4fun δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή * στο event που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Art4fun, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, με το εξής θέμα: «Η γοργόνα που τραγουδούσε».

*ο γονιός θα έχει μία μικρή οικονομική επιβάρυνση

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα του Art4fun στο facebook:

https://web.facebook.com/events/2412010528940348/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Λίγα λόγια για το event: «Η γοργόνα που τραγουδούσε»

Η γοργόνα που τραγουδούσε (δραματοποιημένη αφήγηση, κατασκευή μουσικών οργάνων με την ειδική παιδαγωγό Μαρία Τερζάκη από 2 ετών).
 
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε μια όμορφη γοργόνα με μαγευτική φωνή! Όλοι ενθουσιάζονται από το τραγούδι της όμως το άτυχο πλάσμα θα πέσει στα δίχτυα του πονηρού Πητ. Θα καταφέρει να το σκάσει από το τσίρκο του; Ίσως χρειαστεί και τη δική μας βοήθεια. Ελάτε να φτιάξουμε μουσικά όργανα και να ζωντανέψουμε όλοι μαζί το παραμύθι της αγαπημένης Τζούλια Ντόναλντσον! 
 
Ελάτε λοιπόν παραμύθι να ακούσετε μουσικά όργανα να δημιουργήσετε την ιστορία της γοργόνας να μάθετε, να παίξουμε και να διασκεδάσετε.
 
Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020,  η ειδική παιδαγωγός Μαρία Τερζάκη θα βρίσκεται στο Art4Fun και θα σας περιμένει σε μία συναρπαστική απασχόληση με event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι) που συνδυάζει την αφήγηση, το θεατρικό παιχνίδι και τη μουσική βασισμένο σε ένα μοναδικό παραμύθι της αγαπημένης μας Τζούλια Ντόναλντσον.
 
Αναλυτικότερα:
 
- Αφήγηση παραμυθιών με ζωντανή μουσική και θεατρικό παιχνίδι από την Μαρία Τερζάκη
- Κατασκευή των δικών μας μουσικών οργάνων
- Ελεύθερο παιχνίδι με τα διάσημα #Lego, #Plantoys & #Playmobil στους χώρους του Art4Fun πριν και μετά το event.
 
Είσοδος 9 ευρώ με χυμό.
 
Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο κάθε γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του
 
Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο email info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr
 
 
Art4Fun 
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25, 
15 234, Χαλάνδρι,
Αθήνα 
 

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!