Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου "Γλυκά και Υγιεινά" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Γλυκά και Υγιεινά».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

  1. να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 13,95 ευρώ    β) 20,00 ευρώ

2) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν οι νικήτριες είναι από την Αθήνα, θα παραλάβουν οι ίδιες   το δώρο τους από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, 106 78, Αθήνα, τηλ: 210-36 18 654, ), διαφορετικά, εάν οι νικήτριες είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα λάβουν   το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Γλυκά και Υγιεινά»

Τι θα έλεγες να μάθαινες να δημιουργείς ξεχωριστά γλυκά χωρίς προσθήκη επεξεργασμένης ζάχαρης; Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο από ό,τι πίστευες και θα βρεις 31 απολαυστικές, γλυκές και υγιεινές συνταγές μαζί με τις θερμίδες τους! Από μπάρες και μπισκότα, που θα έχεις μαζί σου στη δουλειά ή στο ταξίδι, μέχρι την τούρτα που θα φτιάξεις για το παιδικό πάρτι! Όλα φτιαγμένα με υλικά που δε θα σε δυσκολέψουν!
Οι θερμίδες των συνταγών έχουν μελετηθεί από τη Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, B.Sc., M.Sc

Περισσότερες πληροφορίες

 

Ημ/νία έκδοσης:

5 Δεκ 2019

Θεματική Κατηγορία:

Μαγειρική

Σειρά:

Μαγειρική - Διατροφή

Ηλικία:

18+

Σελίδες:

96

ISBN:

978-618-01-3195-6

 

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Μανασή Μαρία - Αττική
Σωτηροπούλου Χρυσάνθη - Ξυλόκαστρο