Διαγωνισμός για τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση: "Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι"(Μόνο για Θεσσαλονίκη )

Το Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5, 55 131, Θεσσαλονίκη,τηλέφωνο κρατήσεων: 6988 331 511 (καθημερινά, 14:00 – 21:00) σε συνεργασία με το pamebolta.gr προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε τρεις αναγνώστες για την παιδική θεατρική παράσταση "Πινόκιο,ένα διαφορετικό αγόρι" το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00.
 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο τους τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο Θέατρο είκοσι λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του Θεάτρου Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη.
 
Λίγα λόγια για την παράσταση :
 

Μετά από μια πλούσια και επιτυχημένη κουκλο-θεατρική σεζόν γεμάτη παραστάσεις, σε θέατρα, χώρους πολιτισμού και σχολεία, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, οι δραστήριοι REDICOLO έρχονται στο ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ για να μοιραστούν με μικρούς και μεγάλους την ιστορία ενός διαφορετικού αγοριού: του αγαπημένου όλων, παντού και πάντα, ΠΙΝΟΚΙΟ.

Ο ΠΙΝΟΚΙΟ, ήρωας του κλασικού αριστουργήματος του Κάρλο Κολόντι, είναι μια ξύλινη μαριονέτα που κινείται χωρίς σπάγκους και ονειρεύεται δίχως όρια. Θέλει να γίνει αληθινό αγόρι, αλλά δεν ξέρει τι πάει να πει «αληθινό». Θέλει να βρει τη θέση του στον κόσμο των ανθρώπων, αλλά…τι είναι τελικά «άνθρωπος»; Μέσα από τις απίστευτες περιπέτειές του, ο ΠΙΝΟΚΙΟ θα μάθει πολλά: για τις συνέπειες των επιλογών και των αποφάσεων στη ζωή, για την αξία της ενσυναίσθησης, τη δύναμη της συγχώρεσης και την αναγκαιότητα της αποδοχής του διαφορετικού. Θα μάθει ότι «αληθινός άνθρωπος είναι αυτός που δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, αλλά νοιάζεται για τους συνανθρώπους του».

«ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ». Μια παράσταση σύγχρονου κουκλοθεάτρου για όλη την οικογένεια, με τις αγαπημένες μεγααάλες κούκλες των REDICOLO, ξεχωριστές τεχνικές εμψύχωσης με τη χρήση όλου του σώματος κάθε κουκλοπαίχτη, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι. Μια παράσταση που, με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την ομορφιά της διαφορετικότητας, με ευαισθησία, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ.

«Αν ήμασταν όλοι ίδιοι, ο κόσμος θα ήταν τόσο βαρετός!».

Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5, 55 131, Θεσσαλονίκη.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μαλιδάκη Ιωάννα
  2. Δεληγιωργη Αικατερίνη
  3. Παπουτσιδάκη Κέλλυ