Κέρδισε 9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "JORGOS, ο Μάγος από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο"

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 9 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Jorgos «Magic & Illusion»"στο Γυαλινο θέατρο το Σάββατο 21/4  και την Κυριακή  22/4

Λίγα λόγια για την παράσταση 

 

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο έχοντας παράδοση στις «μαγικές βραδιές» και στην επιλογή των «μάγων»παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Jorgos με το πρωτόγνωρο show του, Magic & Illusion.

Ο Jorgos ή Γιώργος Παμπουκίδης είναι ο Μάγος που ξεχώρισε στο show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Άφησε άναυδους τους κριτές, το πολυπληθές ακροατήριο, μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές, που τον επιβράβευσαν με την ψήφο τους και τον οδήγησαν στον τελικό του διαγωνισμού.

 

Τον είδαμε να καταργεί το νόμο της βαρύτητας και να περιφέρει την ιπτάμενη παρτενέρ του. Τον είδαμε να πυρώνει σούβλες αλλά και να σώζει την τελευταία στιγμή την τρυφερή κοπέλα, εξαφανίζοντάς την. Τον είδαμε να τριπλασιάζει την όμορφη Αγγλίδα Heidi και σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός να του ζητά τη συνταγή. Ξέρει να ξεγελά το τώρα και την πραγματικότητα με τις πολύχρωμες ψευδαισθήσεις του και να μας κάνει να αμφισβητούμε ότι γνωρίζουμε.

Ξαφνιάζει, πρωτοτυπεί, γοητεύει, και σοκάρει, διαλύει τα στερεότυπα και ανοιγοκλείνει τις πόρτες του αοράτου.

 

Το θέαμα του Jorgos συγκινεί, ανατριχιάζει, διασκεδάζει!

Ο Jorgos είναι ο Έλληνας μάγος που διαπρέπει στο εξωτερικό. Γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, Ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Αμβούργου και δίνει παραστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεπερνά τα 30 χρόνια και προκαλεί ενθουσιασμό µε τα απαράμιλλα σόου του σε πάνω από 50 χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία!

Ανήκει στους πιο επιτυχημένους µάγους και ψυχαγωγούς-διασκεδαστές διεθνώς. Έχει εκτελέσει χιλιάδες παραστάσεις σε Λας Βέγκας, Παρίσι, Λονδίνο, Πεκίνο, Τόκυο και άλλες μητροπόλεις στα μεγαλύτερα θέατρα, καζίνο, κρουαζιερόπλοια, γκαλά και φυσικά τηλεοπτικές εκπομπές - έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητα τηλεοπτικά show παγκοσμίως. Έχει ήδη τιμηθεί δύο φορές µε το βραβείο «Merlin Award», το Όσκαρ στον κόσµο των µάγων.

Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο στον κόσμο της μαγείας, τότε πρέπει να δείτε το θέαμα του Jorgos «Magic & Illusion».

Ο Jorgos θα εμφανιστεί στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου για 3 τριήμερα του Απριλίου (13-14-1520-21-2227-28-29). Θα παρουσιάσει το show «Magic & Illusion» στο πλαίσιο της περιοδείας του, Mystery Tour 2018.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα από unique Grand IllusionsStage MagicClose-up MagicComedy and Dance.

Είναι σημαντικό να παρουσιάζεις magic illusions με άψογο τρόπο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ψυχαγωγείς το κοινό, και αυτό είναι που κάνει ο Jorgos!

Ανακαλύψτε τον κόσμο ανάμεσα στην πραγματικότητα, τη μαγεία και την ψευδαίσθηση!

Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δείτε τα παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα έχεις Ταλέντο
Τελικός
https://youtu.be/UqmMSOBn4Yw

ημιτελικός
https://youtu.be/lMl8fSx0YWU
 

https://www.youtube.com/watch?v=wXJDVjAon00

https://youtu.be/dYOSTaqnMf4

https://www.youtube.com/watch?v=V4BGOcrCpxY


 

Πληροφορίες

3 3ήμερα του Απριλίου

Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
13 – 14 -15 | 20 – 21 – 22 | 27 – 28 – 29

Ώρες Παραστάσεων

Παρασκευή: 20:30
Σάββατο: 20:30
Κυριακή: 12:00 και 18:00

Τιμές

Εισιτήριο Εισόδου

Α' διάζωμα: 25 ευρώ
Β' διάζωμα: 20 ευρώ
Γ' Διάζωμα | Εξώστης: 15 ευρώ
Bar: 12 ευρώ

Προσφορά «Family time» για 4 άτομα: 50 ευρώ

Η τιμή εισιτηρίου για την παράσταση της Κυριακής στις 12:00 είναι 15 ευρώ για όλους

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Σάββατο 20:30
  1. hysi Mariana
  2. Κοκκαλιαρη Χριστινα 
  3. ΜΩΡΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 

Κυριακή 12:00

  1. Τσαρτσαλη Μεχλερη Ευαγγελια  
  2. ΧΑΛΙΚΙΑ ΑΛΕΚΑ
  3. Reskou Aspa 
Κυριακή 18:00
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  
  2. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
  3. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ