Περιπέτεια στην κοιλάδα

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!

Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.

Το τρίτο βιβλίο της σειράς ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ από την πιο αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών όλου του κόσμου.

Ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ και η Ντάινα, ενώ περιμένουν με ανυπομονησία τη νυχτερινή πτήση με αεροπλάνο, καταλήγουν αποκλεισμένοι σε μια ερημική κοιλάδα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα κακοποιών που ψάχνουν έναν θαμμένο θησαυρό. Τα παιδιά βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και αποφασίζουν να εξερευνήσουν τη σπηλιά όπου βρίσκεται κρυμμένος ο θησαυρός. Οι κίνδυνοι και τα απρόοπτα παραμονεύουν… Ποια έκπληξη περιμένει τα παιδιά όταν βρεθούν μέσα στη σπηλιά; Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;

Για παιδιά ηλικίας 8+

Μετάφραση: Μαρία Ανδρέου

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

Kωδικός: 22585

Σελίδες: 312

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: μαλακό

ISBN: 978-618-02-1340-9

Τιμή: 8,99€

Επιμέλεια:Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Μίνωας

Συγγραφέας: 

Ένιντ Μπλάιτον