Περιπέτεια στο κάστρο

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά Περιπέτεια της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!

Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.

Ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ, η Ντάινα και ο χαριτωμένος και φλύαρος παπαγάλος τους, η Κίκι, ξεκινούν τις διακοπές τους στο Σπρινγκ Κότατζ στην πλαγιά του Λόφου του Κάστρου.
Όταν ο Τζακ αντιλαμβάνεται φωτεινά σινιάλα από έναν απομακρυσμένο πύργο, αποφασίζει να εξερευνήσει τα κρυφά δωμάτια και τα σκοτεινά υπόγεια περάσματα του ερειπωμένου κάστρου. Ποιο μυστήριο κρύβεται σε αυτά τα μονοπάτια; Γιατί όλοι πιστεύουν πως το κάστρο είναι στοιχειωμένο; Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ από την πιο αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών όλου του κόσμου.

Για παιδιά ηλικίας 8+

Μετάφραση: Γιάννης Παρασκευόπουλος

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

Σελίδες: 288

Διαστάσεις: 14 x 20,5

ISBN: 978-618-02-1297-6

Τιμή: 8,99 €

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Μίνωας

Συγγραφέας: 

Ένιντ Μπλάιτον