Περιπέτεια στο πλοίο

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!

Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.

Οι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι, ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ και η Ντάινα, περιμένουν με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα κάνουν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, ξεκινώντας από την Πορτογαλία, για να καταλήξουν στα νησιά του Αιγαίου.

Στη Νάπολη θα επιβιβαστεί ο Λούσιαν, ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι με αστεία γυαλιά και πεταχτά δόντια. Θα διηγηθεί στην παρέα μια παράξενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό σε ένα ελληνικό νησί. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να φτάσουν στο νησί Ρήνεια, όπου θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη περιπέτεια σε υπόγεια τούνελ, λαβύρινθους και κατακόμβες, αναζητώντας τον μυθικό θησαυρό.

Για παιδιά ηλικίας 8+

Μετάφραση: Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

Σελίδες: 288

Διαστάσεις: 14 x 20,5

ISBN: 978-618-02-1511-3

Τιμή: 9,99€

Επιμέλεια:Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Μίνωας

Συγγραφέας: 

Ένιντ Μπλάιτον