Το pamebolta.gr γιόρτασε την γιορτή της Μητέρας στα Ροϊτίκα

Το pamebolta.gr γιόρτασε την γιορτή της Μητέρας στα ΡοϊτίκαΟ Ήλιος έλαμπε, το κυματάκι έσκαγε στην πλατεία σαν μουσική και τα παιδικά γέλια και οι φωνούλες αντηχούσαν σε όλο το Ιόνιο....
Η παρέα του pamebolta.gr μαζί με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροϊτίκων και την Φύση σύμμαχο μας γιορτάσαμε όλοι μαζί την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στην Νέα Πλατεία Τσαούση( δίπλα στην Πάτρα) πραγματοποιώντας την "1η ποδηλατάδα Ροϊτίκων"

Το πρωί στις 11:00 ξεκινάει από το κλειστό Γήπεδο μια όμορφη ποδηλατάδα με πάνω από 150 ποδήλατα η οποία με πορεία από την παραλιακή οδό ως το Μονοδένδρι καταλήγει γύρο στις 12:00 στην νέα πλατεία Τσαούση απέναντι από το Lido.

Χιλιάδες ποδήλατα μικρά και μεγάλα γεμίζουν τους δρόμους και με το που τελειώνει τα παιδιά ξεχύνονται στην πλατεία με όρεξη για παιχνίδι και χορό.

Εκεί τους περιμένει η παρέα του pamebolta.gr για να ζωγραφίσουν , να κάνουν όμορφες κατασκευές ,να χορέψουν, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με την ψυχή τους.

Μετά από λίγο εμφανίσετε και η Λούση η Καμηλοπάρδαλη η οποία θέλει και αυτή να διασκεδάσει με τα παιδιά και να φτιάξει μια όμορφη καρτούλα για την μαμά της.

Και τότε η φύση μας κάνει ένα δώρο... εκεί που παίζουμε όλοι μαζί και διασκεδάζουμε εμφανίζετε μια τεράστια χελώνα μέσα στο νερό.... Όλοι στριμώχνονται στην κουπαστή για να θαυμάσουν την πανέμορφη χελώνα . .. τι όμορφο θέαμα!!!

Η εκδήλωση μας συνεχίζετε με ένα διαδραστικό παραμύθι με την Λούση και τα παιδιά με θέμα την μανούλα και μια μεγάλη ομαδική κατασκευή με θέμα «Σ'αγαπώ Μαμά».

Το μεσημέρι τα παιδιά γεμάτα δωράκια και όμορφες καρτούλες για την μαμά τους φεύγουν εξουθενωμένα για το σπίτι τους με την υπόσχεση από την παρέα του pamebolta.gr  και την Λούση την Καμηλοπάρδαλη ότι θα ξαναέρθουν.

Για να δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση  πατήστε εδώ

Για να δείτε video από την εκδήλωση  πατήστε εδώ και εδώ

Που : Νέα πλατεία Τσαούση στα Ροίτικα ( Δίπλα στην Πάτρα)

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/05/2011 - από τις 12:00 έως τις 13:30