Μικροί Ζαχαροπλάστες στο Veso Mare

Το «γιούπιιι!» παρουσιάζει το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, οι «Μικροί Ζαχαροπλάστες» με την Ντίνα Χαντζή και την φροντίδα του «Βυζαβί & Απεναντίας» &του «Απέναντι από το Ωδείο».


Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 11:00 -13:00,στην αίθουσα Αίγλη, Veso Mare, Πάτρα

Η αίθουσα Αίγλη μετατρέπεται σε ένα μαγικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς Ζαχαροπλάστες τις πόλης.

Με την καθοδήγηση των ειδικών, τα παιδιά για 2 ολόκληρες ώρες, θα δημιουργήσουν τα δικά τους γλυκομπερδέματα.
Οι κουτάλες, τα μπολ, τα αλεύρια, οι σοκολάτες και τα αυγά,συναντούν την φαντασία των παιδιών και τις παραδοσιακές συνταγές της Ντίνας Χαντζή, για να μεταμορφωθουν σε λαχταριστά γλυκίσματα, που θα ψηθούν από τα ίδια τα παιδιά!!!

Η εκδήλωση σχεδιάζεται και οργανώνεται από την ομάδα πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51, τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας, του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Το «γιούπιιι!» υποστηρίζεται από την Εταιρία Θεάτρου και Τέχνης, «Θέατρο Αγορά» και είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση των σκοπών και των υποδομών του σημαντικού ιδρύματος για παιδιά της Πάτρας «Κιβωτός Αγάπης».

Πληροφορίες: www.facebook.com/pages/Γιούπιιι
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 697 66 46 111

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική Είσοδος:5 Ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/10/2013 - από τις 11:00 έως τις 13:00