Το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά στην Πάτρα

H Πάτρα υποδέχεται το Μάη με μια σειρά από δρώμενα στο ιστορικό κέντρο και στις πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας, που θ’ αποτελέσουν και φέτος το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς.

Στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου, θα ξεκινήσει η παρέλαση των Χορευτικών Συγκροτημάτων τα οποία από την πλατεία Όλγας μέσω των οδών Μαιζώνος και Γούναρη θα καταλήξουν στην Πλ. Υψηλών Αλωνίων.

Στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.30 το απόγευμα, με την πραγματοποίηση του Μουσικοκινητικού Παιχνιδιού από τους X-Saltibagos .

Η έναρξη των παραδοσιακών χορών, από συγκροτήματα της Πόλης και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα .

Στις 9.15’ το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει το μουσικό σχήμα «Τρίκυκλο», ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας, με θέμα «Οι προστατευόμενοι βιότοποι της Δυτικής Ελλάδας».

Οι εκδηλώσεις στην πλατεία Ομονοίας θα ξεκινήσουν στις 8.30 το βράδυ με παράσταση καραγκιόζη από τον Χρήστο Πατρινό.

Στις 9.30 το βράδυ η Ορχήστρα του Γιώργου Πετρίτση θα ξεναγήσει όσους βρεθούν στην πλατεία ομονοίας σε δρόμους μουσικούς.

Πηγή:http://patratora.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/04/2014 - από τις 18:00 έως τις 22:30