Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γιάννη Χατζή στης Θέρμης Δρώμενα 2010

Πλήρως ανανεωμένο στη φετινή του περιήγηση, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ παρουσιάζει στις 20 Αυγούστου στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα και καλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν με παιχνίδια όπως το κυνήγι χαμένου θησαυρού, το ψάρεμα, το μπόουλινγκ, τις τσουβαλοδρομίες, τον τροχό της ανακύκλωσης, το φιδάκι, τον κάδο, το παζλ, τους κρίκους, το στόχο και άλλα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη γιορτή της Ανακύκλωσης κερδίζουν μπαλόνια, τσάντες ανακύκλωσης και μαγνητάκια με το σήμα της Ανακύκλωσης από τους εμψυχωτές.
Η διαδραστική ενέργεια στοχεύει στην ενδυνάμωση της ιδέας της Ανακύκλωσης στο μπλε κάδο και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για την αξία των ανακυκλώσιμων υλικών.

Κεντρική πλατεία Θέρμης - Ώρα έναρξης 19.30

Ο Καραγκιόζης του Γιάννη Χατζή
Παράσταση πολυπρόσωπη, με βαθύτατο οικολογικό περιεχόμενο, ξέφρενη δράση και λόγο που -κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει-. Κυριολεκτικά μια γελωτοθεραπεία χωρίς όρια με το καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Χατζή.

Το λούνα πάρκ της Ανακύκλωσης
Η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της Ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα, μέσω των μοναδικών εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
Η ΕΕΑΑ κορυφώνει τις ενέργειές της σε διάφορους δήμους της χώρας, προωθώντας για μια ακόμα χρονιά τη φιλοσοφία της Ανακύκλωσης στον μπλε κάδο και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για την αξία των ανακυκλώσιμων υλικών.

ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Περιβαλλοντική Οργάνωση

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ γεννήθηκε στην Ελληνική περιφέρεια το 2004, είναι όμως ήδη 15 χρονών παιδί, που περπάτησε στην Πίνδοστη Ροδόπη, στο Γράμμο.

Εκεί εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της, μελετώντας τα βήματα της αρκούδας, τις διαδρομές του λύκου, τα ελάχιστα ίχνη του λύγκα.
Σήμερα, με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη, η αρχική ομάδα των ειδικών επιστημόνων πλαισιώθηκε από ανθρώπους ευαίσθητους σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Όλοι μαζί, μαζί σας, προσπαθούν να προστατέψουν το περιβάλλον, σα δημόσιο και συλλογικό αγαθό, να ασκήσουν τον έλεγχο, που προβάλλει σαν δημοκρατικό καθήκον, απέναντι σε όσους λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για την ίδια την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.
Η σύγχρονη Καλλιστώ προβάλλει την ομορφιά της φύσης, την αξία της ποικιλίας, το δικαίωμα στη ζωή. Αγγίζει τη συνείδηση κάθε ενημερωμένου πολίτη, τον καλεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση μεγάλων, οικουμενικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προβλημάτων της εποχής μας.

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/08/2010 - 19:30