Όλο και περισσότερα ανασφάλιστα παιδιά στο πρόγραμμα εμβολιασμού στο Δήμο Κορυδαλλού

Στα πλαίσια του προγράμματος «Εμβολιά- ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» το οποίο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ- δράσεις αλληλεγγύης» του Δήμου Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Ιατρεία η 7η φάση εμβολιασμού.

Η ομάδα των εθελοντών παιδιάτρων και νοσηλευτών της ΜΚΟ Αποστολή Άνθρωπος μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων εξέτασαν κι εμβολίασαν 51 παιδιά με 88 εμβόλια.

Αδιάψευστος δείκτης του αυξανόμενου αριθμού ανασφάλιστων συμπολιτών, είναι οι συνεχιζόμενες εγγραφές στο πρόγραμμα.

Γι΄ αυτό η Διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με τους εθελοντές της Αποστολή Άνθρωπος και εθελοντές παιδιάτρους της Κορυδαλλιώτικης κοινότητας, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί άμεσα και δεύτερη ομάδα εμβολιασμού (8η Φάση) την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, εμβολιάζοντας  42 παιδιά τα οποία χρειάζονται συνολικά 75 εμβόλια.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης ανασφάλιστων παιδιών μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας-Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών στο 210 4954814.

Πηγή:http://www.aftodioikisi.gr

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/02/2014 - από τις 09:00 έως τις 14:00