Ενα εκπληκτικό παγωτό πού μάλιστα εχει πολύ λίγα λιπαρά χωρίς ΚΑΝΕΝΑ συμβιβασμό στη γεύση!!!!!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας (προτιμώ στραγγισμένο 2%)
- 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
- 200 - 300 gr ζάχαρη (μπορείτε να βάλετε και καστανή!)
- 3-4 ώριμα ροδάκινα
Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
- Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
- Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40' το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές! (αυτό γίνεται για να μην "κρυσταλιάσει"!!!)
- Το αφήνουμε να παγώσει και ετοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο τελευταίο χτύπημα μπορουμε να προσθέσουμε κομματάκια φρούτου (που θα γίνουνε σαν παγάκια) ή λιγη μαρμελάδα που θα γυρισουμε σαν σπύρα μια φορα και θα δώσουμε πιο ωραία εικόνα!
info box
Για ηλικίες από:
1-3
3-5
5-9
9-12
12+