Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς

Η Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς  ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από τον Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής, υδροθεραπείας και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων. Επίσης, οι προπονητές μας και το διοικητικό μας προσωπικό έχουν παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ψυχολογικών προσεγγίσεων για παιδιά και γονείς.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

To κολυμβητήριό μας λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, μεγάλη και θερμαινόμενη, με βασικό καθαρισμό το όζον, το ανόργανο χλώριο σε ανάλογο ποσοστό βάσει των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19, και τις ακτίνες UV. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις αποτελούνται από 10 ντους, πολλές αλλαξιέρες, μεγάλους και άνετους χώρους, πάρκο και παιδότοπο για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν, άπλετος χώρος στάθμευσης στα 50 μέτρα από την είσοδο του κολυμβητηρίου.

 

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Το κολυμβητήριό μας είναι τόπος συνάντησης γονέων και παιδιών, όπου μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα, που αναζητούμε το καλύτερο και που προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Η βασική μας ιδέα είναι να περνάμε όσο πιο ουσιώδη χρόνο μπορούμε μαζί με τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάζουμε, να τα παρατηρούμε κι έτσι μαθαίνουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη στα πρώτα αλλά και πιο σημαντικά χρόνια για την ψυχολογική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική, τις συναντήσεις και τα σεμινάρια, για θέματα που μας αφορούν όπως σωστές προσεγγίσεις, σχολείο, θηλασμός, τοκετός, πρώτες βοήθειες, γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.

Μέσα από τη μάθηση, κατανοούμε ότι το ταξίδι του γονέα δεν τελειώνει ποτέ κι αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, πολλή αγάπη - κάνουμε και λίγο πέρα τη βολή- αυτός ο κόσμος σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερος! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με αρχές μας την Αγάπη & τη Χαρά, εδώ και 10 χρόνια, σας παρέχουμε προγράμματα (ατομικά & ομαδικά) προσαρμοσμένα σε εσάς και τα παιδιά σας!

Τα έχουμε όλα:

 • 40 ημερών - 2,5 ετών - Βρεφική κολύμβηση
 • 2,5 - 5 ετών - Εκμάθηση κολύμβησης
 • 5 - 8 ετών - Ακαδημίες κολύμβησης
 • 8 -12 ετών - Προαγωνιστική κολύμβηση 
 • 12+ ετών - Αγωνιστική κολύμβηση
 • Ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά
 • Aqua Yoga για εγκύους
 • Ιδιαίτερα μαθήματα για ενήλικες (ορθοσωμική, εκμάθηση κολύμβησης, μυϊκή ενδυνάμωση, stretching, χαλάρωση, αποθεραπεία στο νερό)
 • Θεραπευτική κολύμβηση (για ενήλικες, παιδιά - ΑΜΕΑ)
 • Aqua Aerobic
 • Κολύμβηση για ενήλικες
 • Υποβρύχιες φωτογραφίσεις
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια προπονητών
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια γονέων & παιδαγωγών (ψυχολογίας, παιδαγωγικών προσεγγίσεων και πνευματικής ανάπτυξης)
 • Σεμινάρια διατροφής -Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
 • Παιδικά πάρτυ
 • Summer Camps

...και τα βρεφάκια 2-5 μηνών κολυμπάνε Δωρεάν  

 

Ετοιμαζόμαστε για τη νέα κολυμβητική χρονιά 2022 - 2023!! Εσείς;


Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν...κλείνουν θέση!!
 

Οδεύουμε προς το τέλος της κολυμβητικής μας χρονιάς και τι καλύτερο απ' το να οργανωθούμε από τώρα για όλα τα όμορφα που έρχονται;

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής της νέας σεζόν, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ώρα και τη μέρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα! Η κολύμβηση έχει τόσα αναρίθμητα οφέλη, ελάτε να την κάνουμε προτεραιότητα, για να χτιστεί καταλληλότερα το σώμα, ο νους και το πνεύμα των παιδιών μας!

Το νερό μας βοηθάει σε όλα αυτά !!!

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε παρέα στο νέο μας ταξίδι και να μοιραστούμε, όπως όλα αυτά τα 11 χρόνια πια, λύπες και χαρές, αποτυχίες και επιτυχίες! 

Τα λέμε το Σεπτέμβριο!!

Δηλώστε συμμετοχή στη νέα κολυμβητική χρονιά εδώ:

info box

Είδος: 

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα έως Σάββατο: 9.00 – 21.00 \ Κυριακή: 9.00 – 14.00

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2313 054671, 6989 665 757

www.ixthys.gr
e-mail:info@ixthys.g

Διεύθυνση: 

Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς
Καλαμαριά, Μιαούλη 18
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Πόλη: