Παιδιά! Ώρα για Yoga στο Μη.Λο (Παιδική Yoga για παιδιά 5-12 ετών)

Μια παιδοκεντρική και διασκεδαστική προσέγγιση, η παιδική yoga, μαθαίνει στα παιδιά να αναπτύσσουν δεξιότητες σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, να ελέγχουν την αναπνοή τους, να χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα και τελικά να ξαναβρίσκουν την εσωτερική τους ηρεμία και γαλήνη συντονίζοντας την αναπνοή με την κίνηση. Στις συναντήσεις ενθαρρύνεται η συνεργασία, το πνεύμα ομαδικότητας και η αλληλεγγύη.

Η παιδική yoga διεγείρει και τονώνει το νευρικό σύστημα, παρατείνοντας τη διάρκεια συγκέντρωσης με απλές ασκήσεις διαλογισμού.

Με αφορμή μία ιστορία, ένα βιβλίο, ένα ταξίδι, κάνουμε yoga, παίζουμε, μαθαίνουμε και αυτοσχεδιάζουμε χωρίς να υπάρχει σωστό ή λάθος.
Σε ένα περιβάλλον αποδοχής και υποστήριξης εξερευνούμε το σώμα μας, τα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών .

Την ομάδα συντονίζει η Ιωάννα Δελημανώλη, δασκάλα yoga.

Η Ιωάννα Δελημανώλη είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga (500h International Yoga Federation ) με εξειδίκευση στη θεραπευτική yoga του κύκλου και του σταυρού. Έχει επίσης πιστοποιηθεί στην παιδική yoga από το Flower kids yoga (95h ROYS Yoga Alliance) και είναι επίσημο μέλος του International Yoga Federation. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σταθερά με το κέντρο yoga Ευ Ζειν όπου διδάσκει hatha και παιδική yoga. Τέλος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια yoga για την εγκυμοσύνη, pranayama και είναι instructor της aerial yoga.

 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Κόστος: 

Ώρες λειτουργίας: 

Κάθε Σάββατο πρωί στις 12:30-13:30.

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2310 250 545

Διεύθυνση: 

Στο Μη.Λο Εγνατίας 106, Θεσσαλονίκη,

Πόλη: