Υλικά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φάκελο garni(βανίλια ή σοκολάτα)
- 2 κουτιά μπισκότα πτι μπέρ
- Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά.
- Έπειτα προσθέτουμε το garni και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.
- Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα.
- Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε για να παγώσει για περίπου 5 ώρες.
- Όταν παγώσει κόβουμε σαντουιτσάκια.