Με νεανική μουσική & γιορτινή διάθεση καλωσορίζει τα Χριστούγεννα το athensheart Μall

Το athensheart mall καλωσορίζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και προσκαλεί τους  φίλους του να ζήσουν μια μοναδική γιορτινή εμπειρία, με πολλές εκπλήξεις. Στις 12 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν live οι Ηλίας Βρεττός και Kings και 13 Δεκεμβρίου οι Διονύσης Σχοινάς και Οtherview. Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 20:00 μπροστά από το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και η είσοδος είναι δωρεάν.

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δε θα λείψουν οι εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες οι οποίοι  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διασκεδαστική σπονδυλωτή ιστορία η οποία θα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα του athensheart. Θα γνωρίσουν τον Μάγο των Χριστουγέννων τον “Ανάκατα” θα συμμετέχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια και παιχνίδια και θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις που θα γίνονται καθημερινά για να κερδίσουν πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων του athensheart.
 
Στις 5 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
 
Στο 2ο επίπεδο μπορείτε  να επισκεφτείτε την έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας της  εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου αλλά και να κάνετε τις αγορές στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar στο οποίο συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli. Η Philanthropoli αποτελεί την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς. 
 
Η διασκέδαση συνεχίζεται στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο & στον  παιδότοπο με την πίστα  rollers, το  τρενάκι και το παραμυθένιο carousel.
 
Το athensheart mall είναι και φέτος ο απόλυτος γιορτινός  προορισμός για μικρούς και μεγάλους!
 
 
Ωράριο Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων   
Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00 
Σάββατο-Κυριακή: 11:00-19:00 
Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr,

Διεύθυνση: 

athensheart Mall, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/12/2015 - 20:00
13/12/2015 - 20:00