Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, κατά τις ώρες 10.30 – 14.00, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του, σε μια «Ημέρα Γνωριμίας» – Open Day, και καλεί το κοινό της πόλης στο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival».

Μεγάλοι και μικροί θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: Εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου κ.ά.

Όλες οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Α.Π.Θ. / Τμήμα Γεωλογίας, Α.Π.Θ./Τμήμα Φυσικής, Α.Π.Θ./ομάδα ASAT, Α.Π.Θ./Τμήμα Φυσικών/ομάδα Physics Partizani, Φιλεκπαιδευτικού σωματείου eduACT (επίσημος συνεργάτης του FirstLegoLeague σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Ινστιτούτου Ψηφιακής Μάθησης και Επικοινωνίας “NOUS” κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί καφέ και αναψυκτήριο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Ελληνογαλλικό Κολέγιο
Πεύκα Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 673 252
e-mail: info@delasalle.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 673 252

Διεύθυνση: 

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Ελληνογαλλικό Κολέγιο
Πεύκα Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/03/2018 - από τις 10:30 έως τις 14:00