2 Χρόνια One Salonica! 2 Χρόνια Μαζί!

2 χρόνια γεμάτα smart shopping, μόδα, λατρεμένα brands, διασκέδαση, χαμόγελα, αμέτρητα δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, το One Salonica, το αγαπημένο outlet mall της Θεσσαλονίκης, κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με έξτρα προσφορές, λαμπερά events και εντυπωσιακά happenings!

Αποκλειστικά την ημέρα των γενεθλίων, τα καταστήματα του One Salonica συμμετέχουν στο…party και κάνουν δώρο ένα extra -20% στις ήδη μειωμένες τιμές outlet, για να κάνετε τις ανοιξιάτικες αγορές σας! Δείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στο http://bit.ly/2nPEMcK

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, μια και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν δωρεάν σε ένα εντυπωσιακό μείγμα από events, για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες! Το party ξεκινά στις 11:00, με το Birthday CakeWorkshop, όπου οι μικροί φίλοι θα διακοσμήσουν τη μεγαλύτερη σοκολατένια τούρτα γενεθλίων!

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 12:30 η απίστευτη ομάδα των Paranaue, με ένα Live Parade που θα περάσει από ολόκληρο το Εκπτωτικό Κέντρο, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μία εκρηκτική κινούμενη φιέστα! Η παρέλαση θα επαναληφθεί στις 17:30!

Η διασκέδαση κορυφώνεται στις 13:00 με το απολαυστικό Live Radio show με το δημοφιλή τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη και το Cosmoradio, στο food court του 2ου ορόφου! Ο Πέτρος θα γνωριστεί με τους θαυμαστές του, θα φωτογραφηθεί μαζί τους, θα μοιράσει αυτόγραφα και θα ερμηνεύσει unplugged τις χαρακτηριστικές του επιτυχίες!

Στις 18:00, η αγαπητή σε όλους, Κάρμεν Ρουγγέρη, θα ταξιδέψει μικρούς, αλλά και μεγάλους με τη μοναδική μουσικο-θεατρική ανάγνωση του βιβλίου της «Πινόκιο», στα πλαίσια της Πρωταπριλιάς, συνοδεία πιάνου! Η διαδραστική ανάγνωση βασίζεται στην ομότιτλη υπερ-επιτυχημένη παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη στην Αθήνα!

One Salonica
Γιαννιτσών & Κωλέττη, 54627, Θεσσαλονίκη,
τηλ: 2311 242 650-1
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2311 242 650-1

Διεύθυνση: 

One Salonica,Γιαννιτσών & Κωλέττη, 54627

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/04/2017 - 11:00