Κουκλοθέατρο με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, στο One Salonica!

Συνδυάζοντας κουκλοθέατρο, θέατρο και ζωντανή μουσική, ο κουκλοθίασος Redicolo καταφτάνει στο One Salonica Outlet Mall με κούκλες σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μέγεθος που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Το κοινό και οι ηθοποιοί γίνονται ένα και, μέσα από χιουμοριστικές περιπέτειες, προκαλούν τη σκέψη των παιδιών τα οποία καλούνται να πάρουν θέση σε διάφορα ζητήματα και να αναγνωρίσουν πολύτιμες αξίες όπως η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη κτλ.

Οι παραστάσεις διεξάγονται κάθε Σάββατο, στις 12.00 και στις 14.30, ως εξής:

Σάββατο 28 Μαίου

Παιδική παράσταση: Ρομπέν των δασών, με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος

Ο Ρομπέν πολεμά χωρίς συντρόφους, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του. Όταν ο βασιλιάς αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το αδύνατό του σημείο, ο Ρομπέν βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Σάββατο 4 Ιουνίου

Παιδική παράσταση: Ο κύκλος με την κούκλα, με γιγαντοκούκλες

Η Λολίτα, ένα κακομαθημένο κορίτσι, πετάει την παλιά της κούκλα, αφού την έχει καταστρέψει. Η Πάκα, που εργάζεται στο πλούσιο σπίτι, την βρίσκει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη. Όταν η Λολίτα την διεκδικεί ξανά, τίθεται το ερώτημα σε ποια από τις δύο ανήκει η κούκλα…

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά 3-12 ετών, παρακολουθούνται όμως με ενδιαφέρον και από μεγαλύτερα παιδιά αλλά και από ενήλικες.

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

One Salonica outlet Mall, Γιαννιτσών & Κωλέττη, Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/05/2016 - από τις 12:00 έως τις 14:30