Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει!

Εκδήλωση για το βιβλίο ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΑΝΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Κασιούμη

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά)
και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση
βασισμένη στο σύγχρονο παραμύθι ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη (εικονογράφηση: Σοφία Τουλιάτου),

το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 12.30 το μεσημέρι.

Τη στιγμή που το μικρό ποντικάκι της ιστορίας που θα αφηγηθούμε βρίσκει ένα λαχταριστό κομμάτι τυρί ένας σκίουρος το αρπάζει και γίνεται καπνός! «Αν ήμουν μεγαλόσωμος όλοι θα με σέβονταν και θα με φοβούνταν και κανείς δεν θα τολμούσε να μου αρπάξει το τυράκι μου!», λέει με παράπονο το ποντικάκι. Και ίσως έχει δίκιο... Ή μήπως άδικο;

Σας περιμένουμε σε μια όμορφη εκδήλωση για τη δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του και την αξία του να στέκεσαι στο ύψος σου, όσο κι αν είναι αυτό!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.
Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στο 2315 317733.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Είσοδος ελεύθερη!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΑΝΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ»
Ποιος μπορεί άραγε να κάνει έναν ελέφαντα να χορέψει; Σίγουρα κάποιος εύσωμος. Με μια φωνή βροντερή όσο εκατό κεραυνοί μαζί. Και δυνατός. Ναι, οπωσδήποτε πολύ δυνατός! Ή μήπως όχι; Ένα βιβλίο που, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, αποδεικνύει ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει κανείς... αρκεί να μετατρέψει την "αδυναμία" του σε δύναμη!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΗ ΣΙΝΗ
O ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ και η ΕΜΗ ΣΙΝΗ έχουν γράψει δεκάδες θεατρικά έργα, κείμενα και βιβλία για παιδιά, ξεκινώντας την πορεία τους από το 2005. Το 2007 κερδίζουν το Α΄ Βραβείο στο διαγωνισμό Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου για Παιδιά, ενώ το 2008 και το 2009 γράφουν και σκηνοθετούν τις μουσικοθεατρικές ραδιοφωνικές σειρές «Τα Χριστούγεννα του μικρού Κοπέρνικου» και «Ο μικρός Κοπέρνικος και οι 7 'Aθλοι» που εκπέμπονται καθημερινά από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος και κερδίζουν την αγάπη των μικρών ακροατών σε όλη την Ελλάδα. Το 2009 κυκλοφορεί ο δίσκος τους «Ο Κόσμος Ανάποδα», με τραγούδια για παιδιά που ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Σπύρος Σακκάς, η Δανάη Παναγιωτοπούλου κ.α. Την ίδια χρονιά ιδρύουν την καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (www.kopernikos.gr) που αποτελείται από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς σκηνογράφους και εικονογράφους και που έχει σαν στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων και ποιοτικών παραστάσεων για παιδιά κάθε ηλικίας. Παραστάσεις τους έχουν ανέβει στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ελληνικός Κόσμος) και σε άλλα θέατρα της Αθήνας, αλλά και της επαρχίας.

Η Αλεξάνδρα Κασιούμη είναι ηθοποιός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Είναι τελειόφοιτη της Νομική σχολής του ΑΠΘ και έχει φοιτήσει στην Ανωτάτη Δραματική σχολή “Βασίλης Διαμαντόπουλος”, στην σχολή “Ανδρέας Βουτσινάς” και στα θεατρικά εργαστήρια Παράθλαση, Νέμεση και Ούγκα Κλάρα. Ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο θεατρικό εργαστήρι του Θεάτρου Αριστοτέλειο, στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, στα ΚΔΑΠ Δήμου Παιονίας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδόπολης, στον Εκπαιδευτικό όμιλο Καραογλάνη και στον παιδικό σταθμό “Κουκλόσπιτο”.
Σαν ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε διάφορες παιδικές παραστάσεις όπως “Δον Κιχώτης” (Θέατρο Αθήναιον),”Ο Ενήλικος Πρίγκηπας” (Ράδιο Σίτυ), ”Ασχημόπαπο” (Θέατρο Αριστοτέλειο), ”Πινόκιο” (Θέατρο Αριστοτέλειο), αλλά και στην πρώτη βρεφική παράσταση στη Θεσσαλονίκη “Τι και Τι, το Κατιτί” (Θέατρο Αθήναιον). Συμμετέχει επίσης σε παραστάσεις κουκλοθεάτρου με μαριονέτες με την ομάδα “Αλανταλούμπα”.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ...ΙΔΕΕΣ, Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη!

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/11/2016 - 12:30