Οχ χταπόδι λάθος πόδι!

Εκδήλωση για το βιβλίο ΟΧ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ του Αντώνη Παπαθεοδούλου με τη Μαρία Λαζαρίδου, θεατροπαιδαγωγό

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά)
και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν σε ένα θεατρικό παιχνίδι
βασισμένο στο βιβλίο ΟΧ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ! του Αντώνη Παπαδεοδούλου (εικονογράφηση: Πέτρος Μπουλούμπασης),

το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 12.30 το μεσημέρι.

Ο Γιάννος το χταπόδι έχει, καλά μαντέψατε, οχτώ δραστήρια πόδια!
Και τώρα που μεγάλωσαν δεν παίζουν πλέον στις πλατείες γιατί είναι όλα τους πολύ σωστοί επαγγελματίες. Άλλο είναι γιατρός, άλλο κουρέας, άλλο μάγειρας, άλλο κηπουρός, άλλο πυροσβέστης. Μια μέρα όμως που ο Γιάννος σηκώνεται στραβά μπλέκει τα πόδια του, μα τι αναποδιά! Ο μάγειρας πάει στο ιατρείο και ο κηπουρός βάζει μπρος για το κουρείο…

Σας περιμένουμε σε μια χαρούμενη εκδήλωση για να βοηθήσουμε τον Γιάννο το χταπόδι να ξεμπλέξει τα πόδια του και να διαπιστώσουμε πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς ταυτόχρονα!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.
Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στο 2315 317733.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Είσοδος ελεύθερη!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΧ ΧΤΑΠΟΔΟΔΙ, ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ!»
Το χταπόδι ο Γιάννος όπως όλα τα χταπόδια,
έχει ένα, δύο, τρία, τέσσερα πέντε, έξι, εφτά... οχτώ πόδια!
Κάποιες φορές όμως... τυχαίνει το χταπόδι ο Γιάννος και στραβοξυπνάει.
Μπερδεύει τα οχτώ πόδια του και το ένα στη δουλειά του άλλου πάει!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΛΟΥ
Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε 3D Αnimation στη σχολή Parsers στην Αθήνα και μυήθηκε στα μυστικά του κινουμένου σχεδίου με παραδοσιακές τεχνικές στη σχολή 9zeros στη Βαρκελόνη. Εγκατέλειψε στο πτυχίο τις σπουδές του στη γεωλογία, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να σπουδάσει ισπανική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δουλεύει στη διαφήμιση και του αρέσει να διαβάζει, να γράφει και να μεταφράζει βιβλία για παιδιά. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα, ΙΒΒΥ) και έχει συνεργαστεί, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το παιδικό βιβλίο, με εκδότες, σχολεία, βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.
'Εχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Εικονογραφημένου Βιβλίου, το Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τον Έπαινο Ε.Β.Γ.Ε για το βιβλίο του "Οι καλοί και οι κακοί πειρατές".

Η Μαρία Λαζαρίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και την εμψύχωση εικαστικών εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θεατροπαιδαγωγικών προγραμμάτων σε μουσεία της πόλης, όπως το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο και σε σχολές μουσικής και χορού.
Στο χώρο του θεάτρου εργάζεται ως δραματολόγος - βοηθός σκηνοθέτη και ως σχεδιάστρια φωτισμών. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εικαστικής ομάδας φωτισμού Beforelight (www.beforelight.com), μια ομάδα δημιουργικού πειραματισμού με το φως.
Της αρέσει να τραγουδάει όλη την ώρα, να ξαναδιαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία και να περπατάει σε μέρη που δεν έχει ξαναβρεθεί.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ...ΙΔΕΕΣ,Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη!

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/11/2016 - 12:30