Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, ολοκληρώνεται η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ για τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης  και πραγματοποιείται η δράση ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Συγκεκριμένα:

•Στις 10:30 πμ θα γίνει η Τελετή Απονομής των Επάθλων για το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Της απονομής θα προηγηθούν:

-την Τρίτη 2 Ιουνίου (2 μμ - 3 μμ) στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Λ. Μεσογείων 415-417) η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στη Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

-την Πέμπτη 4 Ιουνίου η ανακήρυξη των τριών (3) σχολικών τμημάτων που θα έχουν ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες και τα οποία θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα-έπαθλα: Ένα tablet για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, ένα MP4 music player για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένα MP3 music player για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

•Από τις 10:00  έως 14:00 η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου διοργανώνει  τη δράση ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσκαλεί τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού να έρθουν με τα παιδιά τους να παίξουμε όλοι μαζί και να μάθουμε για την Ανακύκλωση. Όλα τα παιδιά θα λάβουν στο τέλος αναμνηστικά δώρα.

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/06/2015 - από τις 10:00 έως τις 14:00