Διαγωνισμός για δύο σετ δώρου: Επιτραπέζιο παιχνίδι & παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα σετ δώρου: Επιτραπέζιο παιχνίδι «Τρέξε, Τρέξε Ποντικέ» & παιδικό βιβλίο «Τζερόνιμο Στίλτον Ρεπόρτερ-Ο Μουστάκης Ξαναχτυπά».

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα των εκδόσεων Χάρτινη Πόλη  στο facebook:

https://www.facebook.com/hartinipolieditions

2)Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους  με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του σετ δώρου:

Επιτραπέζιο Παιχνίδι «Τρέξε Τρέξε, Ποντικέ»

Σε αυτούς τους Αγώνες κάθε ποντικός παλεύει για την τιμή του! Μαζεύει ένα σκορ και σε κάθε παρτίδα βάζει στόχο την πρωτιά. Το τρόπαιο αυτήν τη φορά θα είναι κάτι μοναδικό: η συλλογή από κρούστες τυριών του Τζερόνιμο Στίλτον!

Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες, απλώς όταν ξεκινάει η παρτίδα ο κάθε παίκτης παίρνει από 4 κάρτες.

Όταν έρθει η σειρά σας να παίξετε, τραβάτε μία κάρτα ΠοντικοΛόττο και επιλέγετε ποια από τις 5 κάρτες που κρατάτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 

Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία από τις κάρτες που έχετε, λέτε «πάσο» και συνεχίζει ο επόμενος παίκτης.

Κερδίζει ο παίκτης που θα μαζέψει πρώτος όλα του τα πιόνια στην Ποντικότρυπά του και είναι ο μοναδικός που παίρνει πόντους.

Το κουτί περιλαμβάνει:
• 1 ταμπλό • 55 κάρτες • 16 πλαστικά πιόνια • οδηγίες

Ηλικίες:  3 - 7, 7 - 10

ISBN: 5206021103385

Τιμή: 17,99 ευρώ

Τζερόνιμο Στίλτον Ρεπόρτερ - Ο Μουστάκης Ξαναχτυπά

Ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι ο κορυφαίος ρεπόρτερ στην εφημερίδα η Ηχώ των Τρωκτικών αλλά έχει μια μεγάλη ανταγωνίστρια, τη Σάλι Ποντικάουζεν, που είναι η αρχισυντάκτρια στην Ποντικοτυπία. Ένα απόγευμα, όμως, εκείνη εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Οι φήμες λένε πως την απήγαγε ο φοβερός και τρομερός Μπάρι Μουστάκης: ο κακοποιός που κλείστηκε στη φυλακή μετά από ρεπορτάζ του Τζερόνιμο και αφέθηκε ελεύθερος μόλις πριν από λίγες μέρες! Ο Τζερόνιμο Στίλτον θέλει να βοηθήσει τη Σάλι, αλλά φοβάται πως πρόκειται για άλλη μια πλεκτάνη που εκείνη έχει στήσει, για να κερδίσει έτσι ένα πρωτοσέλιδο. Θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά ο Τζερόνιμο ή θα γίνει τυρο-μεζές για τον Μουστάκη;

Ηλικίες: 3 - 7, 7 – 10

Σειρά: Κόμικ Άλμπουμ

ISBN: 9789606219078

Τιμή: 8,99

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Σπανουδάκη Ιωάννα - Χανιά
  2. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ-ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ