Διαγωνισμός για ένα σετ επιτραπέζιων παιχνιδιών «ZITO!-LIFT IT» & «ZTO!-DEKALKO» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή οικογένεια να κερδίσει ένα σετ επιτραπέζιων παιχνιδιών «ZITO!-LIFT IT» & «ZTO!-DEKALKO».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

& Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Για το διάστημα της καραντίνας οι εκδόσεις Ψυχογιός θα αναλάβουν με courier  την αποστολή των δώρων ανεξαρτήτως περιοχής διαμονής, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

 

Ας γνωρίσουμε το σετ επιτραπέζιων παιχνιδιών «ZITO!-LIFT IT» & «ZTO!-DEKALKO»:

«ZITO!-LIFT IT»

Κεφάλια, στις θέσεις σας; Ετοιμαστείτε για έναν… κατά μέτωπο αγώνα ταχύτητας!

 

Το LIFT IT! είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παρέα, που απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια, προσοχή και… σταθερό κεφάλι!

Στόχος είναι να συναρμολογήσετε τις κατασκευές που απεικονίζονται στις κάρτες φορώντας τους ειδικούς γερανούς στο κεφάλι σας. Κινηθείτε προσεκτικά και μη σκύβετε απότομα! Η πίεση του χρόνου θα κάνει ακόμα και τον πιο επιδέξιο παίκτη να ιδρώσει. Μη χτίζετε κάστρα στην άμμο – θα χρειαστείτε ατσάλινα νεύρα για να κερδίσετε σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι!
 

Περιεχόμενα: 44 κάρτες στόχου, 4 γερανοί, 4 άγκιστρα, 1 μεγάλο άγκιστρο, 4 πλαστικές κορδέλες κεφαλιού, 12 στοιχεία κατασκευής, 6 κάρτες μπάλας κανονιού (χρησιμοποιούνται στην παραλλαγή), 1 βιβλίο κανόνων.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-8 παίκτες άνω των 8 ετών.

Μέση διάρκεια παιχνιδιού 30 λεπτά.

Για παιδιά ηλικίας: 7-8, 9-11, 12-13, 14+, 16+, 18+

Φύλο: Αγόρι, Κορίτσι

Σειρά:

ZITO!

Κατασκευαστής:

ZITO! GAMES

 

 


«ZTO!-DEKALKO»

Το πιο εύκολο παιχνίδι σκιτσαρίσματος στον κόσμο!
 

Με το DEKALKO δεν χρειάζεται να ανησυχείς εάν ζωγραφίζεις καλά! Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να ζωγραφίσεις καθόλου, αφού απλά πρέπει να σχεδιάσεις το περίγραμμα μιας εικόνας!
 

Το παιχνίδι περιλαμβάνει διακόσιες μοναδικές εικόνες σε διάφορα θέματα (όπως ζώα, αθλήματα κτλ.) που οι παίκτες μπορούν να ζωγραφίσουν. Σχεδίασε το περίγραμμα της εικόνας με τον μαρκαδόρο σου όσο πιο γρήγορα μπορείς. Εάν θέλεις να τελειώσεις γρήγορα, μπορείς να παραβλέψεις τις λεπτομέρειες! Ύστερα δείξε αυτό που σκίτσαρες στους συμπαίκτες σου. Θα μαντέψουν σωστά το σκίτσο σου, από τη στιγμή μάλιστα που η πρωτότυπη εικόνα θα είναι κρυμμένη;



Περιεχόμενα: 100 κάρτες εικόνας διπλής όψης, 6 θήκες κάρτας, 6 κάρτες κάλυψης, 6 μαρκαδόροι, 6 σφουγγάρια, 1 πίνακας βαθμολογίας, 1 βιβλίο κανόνων στα ελληνικά.
 

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 3-6 παίκτες άνω των 8 ετών.
 

Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 30 λεπτά.

Για παιδιά ηλικίας: 9-11, 12-13, 14+ ,16+

Φύλο: Αγόρι, Κορίτσι

Σειρά:

ZITO!

Κατασκευαστής:

ZITO! GAMES

Επικοινωνία:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15
τ.κ. 106 78, Αθήνα

τηλ.: 210 36.18.654

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Σωτηράκη Σοφία sophie_- Χίος